Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Σε πλήρη λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαιγια τον Δήμο μου»


Σε πλήρη λειτουργία επανέρχεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα«Νοιάζομαι για τον Δήμο μου». Πρόκειται για ένα εύχρηστο αλλά και ισχυρό εργαλείο τόσο για τουςπολίτες όσο και τις υπηρεσίες του Δήμου και αποτελεί ένα ακόμη βήμαώστε σταδιακά τα Γιάννενα να μετατραπούν σε μία πραγματικά«έξυπνη πόλη». 


Οι πολίτες μπορούν απλά και εύκολα να επικοινωνούν με τον Δήμο καινα αναφέρουν το πρόβλημά τους.Κι αυτό έχουν την δυνατότητα να το κάνουν από τον υπολογιστή ή τοκινητό τους τηλέφωνο.Η λειτουργία είναι πολύ απλή.Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Δήμου (Ioannina.gr) επιλέγουν τηνκατηγορία e- Δήμος.Κάνουν εγγραφή και στη συνέχεια μπορούν να αναφέρουν κάποιο απότα προβλήματα καθημερινότητας. Την ίδια ώρα γίνεται καταγραφή από τις υπηρεσίες του Δήμου, οιοποίες θα κάνουν την σχετική ιεράρχηση ενώ υπάρχει η δυνατότηταελέγχου της πορείας του αιτήματος και της επίλυσης του προβλήματος.Για την αποτελεσματική λειτουργία της πλατφόρμας συνεργάζονται οιαντιδημαρχίες «Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εφαρμογών Εξυπνης
Πόλης» και «Εργων συντήρησης, πρασίνου και παιδικών χαρών» με τιςαντίστοιχες υπηρεσίες τους. Οπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΓιάννηςΛυκογιώργος στο συγκεκριμένο εργαλείο θα ενσωματωθούν άμεσα καιυπηρεσίες που σχετίζονται με την ΔΕΥΑΙ.- Στον σύνδεσμο h@ps://www.youtube.com/watch?v=tciclLOgn6Eμπορείτε να δείτε και να χρησιμοποιήσετε βίντεο με αναλυτικέςοδηγίες λειτουργίας της πλατφόρμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου