Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Κόνιτσα - Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων Ενημέρωσε Μικρούς Και Μεγάλους Για Τη Στοματική Υγεία




Εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων βρέθηκαν στην Κόνιτσα την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020 με σκοπό την ενημέρωση παιδιών και ενηλίκων, σχετικά με την αξία της στοματικής υγείας.



Όσοι από τους πολίτες της πόλης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Κόνιτσας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια διαδραστική
παρουσίαση από Οδοντιάτρους-μέλη του Ο.Σ. Ιωαννίνων και να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη φροντίδα της στοματικής κοιλότητας.



Τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων εκπροσώπησαν οι κ. Κ. Χατζής και Αρ. Λαζογιάννης που εργάζονται στην πόλη της Κόνιτσας, η κ. Ειρήνη Κολιοφώτη που εργάζεται στα Ιωάννινα και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, κ. Δ. Κήττας.

Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Ι δήλωσε σχετικά με τις προσπάθειες βελτίωσης της στοματικής υγείας του παιδικού πληθυσμού του Ν. Ιωαννίνων :

«Έχουμε να διανύσουμε ακόμη πολύ δρόμο μέχρι τα προληπτικά οδοντιατρικά προγράμματα να υλοποιηθούν σε όλα τα ελληνικά σχολεία και να αποδώσουν τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα σε βάθος ετών.

Δε θα σταματήσουμε τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε ως Ο.Σ.Ι. τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της σημασίας της οδοντιατρικής πρόληψης και την αναστροφή της κατάταξης του πληθυσμού του Νομού μας, ως ουραγού στους δείκτες τερηδόνας και ουλίτιδας στις μικρές ηλικίες.»


epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου