Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν, βίαζαν και λήστευαν ιερόδουλες - Τι προσέφεραν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών με τις συλλήψεις




Τρεις ιερόδουλες τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες πήγαν στο ραντεβού και λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους. Δύο άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 35 και 42 ετών, έβρισκαν γραφεία που δεν τα



χρησιμοποιούσε κανένας, έκλειναν ραντεβού από τηλεφώνου με τις ιερόδουλες και όταν εκείνες πήγαιναν στο σημείο ζούσαν τον χειρότερο εφιάλτη τους.

Τις χτυπούσαν άγρια με λοστούς, με κατσαβίδια, με μαχαίρια. Τις βίαζαν, άρπαζαν τα χρήματά τους, τις πιστωτικές κάρτες, που είχαν μαζί τους, τα κλειδιά των δωματίων ξενοδοχείων, όπου διέμεναν, και από εκεί άρπαζαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν. Επικοινωνούσαν με οικεία πρόσωπα των θυμάτων και απαιτούσαν χίλια ευρώ για να τις απελευθερώσουν. Στο τέλος τις εγκατέλειπαν δεμένες και αιμόφυρτες. Για να κατανοήσει κάποιος την αγριότητα, ένα από τα θύματα υπέστη κατάγματα στο κρανίο και το χέρι, αλλά και ρήξη τυμπάνου.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έκαναν την έρευνά τους, όπως έπρεπε, τους εντόπισαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Έδειξαν ότι σημασία για αυτούς δεν έχει η ιδιότητα και η ταξική θέση του θύματος, αλλά το αδίκημα.

Μανώλης Ασαριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου