Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα Ιωάννινα.


Πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκε στην πλατεία, μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη συγκέντρωση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.Η διαμαρτυρία γίνεται αφότου κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με τις ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν σε τρεις κατηγορίες εργαζομένων:
1. Εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και
2. Σε μονάδες φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες από 16 Αυγούστου
3. Σε υγειονομικές δομές (γιατροί και νοσηλευτές), με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.

Πιστεύουμε ότι ο φόβος, η τρομοκρατία και η κινδυνολογία δεν βοηθούν σε ένα τόσο ζωτικό θέμα που είναι η υγεία.
Κάθε ελεύθερος άνθρωπος θα πρέπει να επιλέξει τι θα πράξει, χωρίς καταναγκασμούς.
Θεωρούμε αδιανόητο λάθος την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, προσέξτε δεν είμαστε κατά ή υπέρ των εμβολίων, είμαστε όμως 100% κατά της υποχρεωτικότητας, την θεωρούμε απαράδεκτη πράξη.Θεωρούμε απαράδεκτο λάθος να χωριστεί η κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Μας χαροποίησε που σε έρευνα που πραγματοποιήσαμε σε εστιατόρια και καφέ οι πολίτες εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι κάθονταν όλοι έξω μη αποδεχόμενοι τον διαχωρισμό.
Θεωρούμε τραγικό ολίσθημα την απόλυση εργαζομένου επειδή δεν εμβολιάστηκε.
Κάθε επιχείρηση δεν πρέπει να παγιδευτεί, ο εργαζόμενος πρέπει να κρίνεται από την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα του όχι εάν είναι εμβολιασμένος ή όχι.


Την ίδια στιγμή, αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποίηθηκαν σε πολλά σημεία της χώρας, όπως στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στον Βόλο και στην Δράμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου