Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ανάρπαστα Τα Ηπειρωτικά Προϊόντα Στο Λονδίνο




Την προτίμησή τους στα προϊόντα της Ηπείρου έδειξαν οι καταναλωτές του Λονδίνου, αφού τα παραδοσιακά προϊόντα που είχαν σταλεί από την περιφέρεια Ηπείρου εξαντλήθηκαν και ακολούθησε νέα παραγγελία λόγω της ζήτησης.



Σημειώνεται πως η Περιφέρεια είχε στείλει στο πλαίσιο της διαδικτυακής έκθεσης των προϊόντων με τίτλο «Bites Of Greece», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, μια σειρά από τοπικά παραδοσιακά προϊόντα όπως κρασί, αρωματικά φυτά και βότανα, ελιές, μέλι και άλλα.

Ήταν μία πρώτη απόπειρα τέτοιας συμμετοχής σε μία έκθεση με διαδικτυακή αρχικά παρουσίαση των προϊόντων, η οποία συνεχίστηκε με την αποστολή και έκθεση των προϊόντων που ζητήθηκαν από την Ήπειρο και τα οποία έγιναν ανάρπαστα σε τέσσερα κορυφαία super markets του Λονδίνου, όπως ανέφερε η Σοφία Φούκη, προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της περιφέρειας Ηπείρου.

«Ήδη μας ενημέρωσαν, πως τα προϊόντα και στα τέσσερα super market έχουν εξαντληθεί και ζητήθηκε να αποσταλούν και νέες παρτίδες από τις εταιρείες.

Προς το παρόν θα αποσταλούν προϊόντα από τις ίδιες εταιρείες και εμείς θα αναλάβουμε να διερευνήσουμε, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, το περιθώριο για να αποστείλουμε και προϊόντα άλλων εταιρειών», ανέφερε η κα Φούκη.

Τη Δευτέρα στο μεταξύ, η Επιτροπή Περιβάλλοντος της περιφέρειας Ηπείρου ενέκρινε τον προγραμματισμό συμμετοχής της περιφέρειας σε θεματικές και τουριστικές εκθέσεις το β’ εξάμηνο του έτους, υπό την αίρεση φυσικά να επιτραπεί η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου