Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Ιατρός και εισαγγελέας θύματα του εμβολίου


Βαρύ ήταν το τίμημα που κλήθηκαν να πληρώσουν δύο συνάνθρωποι μας έπειτα από τον εμβολιασμό τους κατά του Covid-19.


Ο λόγος για τον ιατρό από την Κατερίνη Νικόδημο Παπαοικονόμου ο οποίος έφυγε από τη ζωή μία ημέρα αφότου εμβολιάστηκε με τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της Pfizer και τον εισαγγελέα Εφετών Γεώργιο Τσιρώνη ο οποίος, όπως κατήγγειλε ο πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, έμεινε «φυτό» λόγω των παρενεργειών από τον εμβολιασμό με AstraZeneca.

Ειδικότερα, όσον αφορά στον Νικόδημο Παπαοικονόμου, και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο μαιευτήρας έλαβε την δεύτερη δόση του εμβολίου το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. Το απόγευμα της Κυριακής ένιωσε έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Εκεί έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για το θέμα μάλιστα είχε τοποθετηθεί στα τέλη Ιουνίου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης, ο οποίος, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, είχε σημειώσει πως ο ιατρός δεν έπασχε από κάποιο νόσημα. «Δεν έχει ακουστεί ότι έπασχε από κάποιο νόσημα. Πέθανε από ανακοπή. Ο εμβολιασμός έγινε ένα 24ωρο πριν» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr ο Νικόδημος Παπαοικονόμου είχε προσβληθεί από τον Covid-19 και είχε νοσήσει πάρα πολύ ελαφριά. Ξεπέρασε δηλαδή το πρόβλημα εύκολα. Όμως κάποιος ιατρός από το περιβάλλον του τον έπεισε να εμβολιαστεί, ενώ δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος, αφού ήδη είχε νοσήσει και ο οργανισμός του διέθετε τα απαιτούμενα αντισώματα. Άλλωστε δεν είχε περάσει και πολύς καιρός από τότε που είχε προσβληθεί από τον Covid-19.

Βρισκόταν δηλαδή εντός του χρονικού διαστήματος που ο οργανισμός είναι απολύτως καλυμμένος από τα δικά του αντισώματα.

Ο εισαγγελέας που έμεινε «φυτό»

Εκτός όμως από τον ιατρό Νικόδημο Παπαοικονόμου ο οποίος τελικά απεβίωσε, τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει και ο εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Τσιρώνης, καθώς οι παρενέργειες από τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZeneca είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει «φυτό».

Σύμφωνα λοιπόν με το ιατρικό περιβάλλον του εισαγγελέα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου ο Τσιρώνης υπέστη πολλαπλές θρομβώσεις. Εισήχθη αμέσως σε κλινική και εδώ αρχίζει η τραγωδία. Ο εισαγγελέας έπαθε 30 με 40 ανακοπές. Το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς πια γνωστό. Ο άνθρωπος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Τα όσα υφίσταται ο κ. Τσιρώνης κατήγγειλε ο νομικός και πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μιλώντας στο Focus FM.

Ειδικότερα, ο κ. Βαθιώτης ανέφερε ότι ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Τσιρώνης έχει υποστεί πολύ σοβαρές βλάβες στην υγεία του από τις παρενέργειες του εμβολίου: «Οι παρενέργειες δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες; Ο εισαγγελέας εφετών, Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει “φυτό” από τις παρενέργειες του Astrazeneca. Και δεν μιλάει κανένας».

Όλα τα παραπάνω είναι αδιάσειστα στοιχεία και δεν μπορούν αμφισβητηθούν από κανέναν.

Κατόπιν όλων τούτων προκύπτει δυστυχώς ένα αναπάντητο ερώτημα. Ασχολούμαστε με δύο τραγικές περιπτώσεις δύο επωνύμων ανθρώπων διότι λόγω της επωνυμίας τους έγιναν γνωστές και οι ιστορίες τους. Τι συμβαίνει όμως με όλους εκείνους τους ανώνυμους, οι οποίοι καθημερινά αντιμετωπίζουν τις παρενέργειες των εμβολιασμών και κάποιοι από αυτούς, δυστυχώς, είτε καταλήγουν είτε εισέρχονται στο δραματικό σπιράλ των διαχρονικών επιπτώσεων στην υγεία τους από τον εμβολιασμό τους κατά του Covid-19;

Τι θα γίνει με όλες αυτές τις περιπτώσεις που αποσιωπούνται; Πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η οργανωμένη σιωπή η οποία καταλήγει να είναι μια διαπιστωμένη ομερτά με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Η συνήθως λαλίστατη Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν έχει μέχρι σήμερα προβεί ούτε σε μια ανακοίνωση για την υπόθεση Τσιρώνη. Δεν έχει διατυπώσει ούτε ένα απλό ερώτημα για το λόγο για τον οποίον ο συνάδελφος τους εισαγγελέας αντιμετωπίζει όλη αυτήν την ταλαιπωρία και κυρίως την απώλεια κάθε επαφής με το περιβάλλον του. Πως είναι δυνατόν να μην διατυπώνεται η πραγματική επιφύλαξη σχετικά με όλο αυτό το τσουνάμι κυβερνητικών και άλλων παρεμβάσεων, οι οποίες προπαγανδίζουν τους εμβολιασμούς χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς προβληματισμούς;

Όμως, ο ιατρικός σύλλογος, επίσης λαλίστατος, σιωπά και αυτός. Αλήθεια, πως οι συνάδελφοι του γυναικολόγου Νικόδημου Παπαοικονόμου δεν υπέβαλαν έστω ένα ερώτημα και δεν διατύπωσαν έστω και μια επιστημονική επιφύλαξη σχετικά με το θάνατο του συναδέλφου τους; Αντιθέτως, οι θεσμοί αυτοί δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να υιοθετούν ασυζητητί τα κελεύσματα της κυβέρνησης.

Η «Ζούγκλα» δεν ανήκει ούτε στους «αρνητές» ούτε στους «ψεκασμένους» ούτε στους «αντιεμβολιαστές». Τους όρους αυτούς χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ για να αρθρώσουν την προπαγάνδα τους. Σκοπός της «Ζούγκλας» είναι η διατύπωση ερωτημάτων, προβληματισμών και επιστημονικών επιχειρημάτων με μοναδικό σκοπό την σωστή πληροφόρηση των πολιτών και την εξυπηρέτηση της αλήθειας.

Πηγή: zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου