Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Η κυβέρνηση μαζεύει την «γκάφα» της Μυκόνου: Ανοίγει νωρίτερα το νησί μετά την κατακραυγή



Η κυβέρνηση, προχωράει άρον-άρον στην άρση των απαγορεύσεων που επιβλήθηκαν στο νησί της Μύκονου από το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Ιουλίου μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η απόφαση αυτή και.... την ζημιά που έκανε στον τουρισμό.



Πλέον οι επιχειρηματίες καλούνται να δώσουν αγώνα να σώσουν ότι σώζεται από την ήδη «κουτσουρεμένη» σεζόν, αφού πολλές χώρες με αφορμή την απόφαση ετοιμάζονται να εντάξουν την Ελλάδα στην «κόκκινη λίστα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Παρασκευή 23 Ιουλίου ή αλλιώς το αργότερο από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου αναμένεται να ξανανοίξουν οι δραστηριότητες που είχαν ανασταλεί, όπως η μουσική στα εστιατόρια και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Αναμένεται επίσης να αρθεί και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη μία μετά τα μεσάνυχτα.





Η αλλαγή στα μέτρα και η άρση του lockdown που αναμένεται να αποφασιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή ή αλλιώς από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου αποδίδεται εν πολλοίς στα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά κανείς δεν το πιστεύει αυτό.

Οι λόγοι είναι οικονομικοί πρωτίστως και δευτερευόντως ότι δόθηκε η εντύπωση πως ακόμα και ένας πληθυσμός αποτελούμενος από εμβολιασμένους θα καταλήξει και πάλι σε καραντίνα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου