Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Για να γλιτώσουν οι λοιμωξιολόγοι το “κράξιμο” έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Γώγος: Δεν ήταν απόφαση της Επιτροπής το lockdown στη Μύκονο (vid)


 

Δεν αισθάνονται ενδεχομένως αρκούντως ασφαλή τα μέλη της Επιτροπής με το ακαταδίωκτο που φρόντισε να τους εξασφαλίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και προκειμένου να γλιτώσουν την οργή και το “κράξιμο” από τους πολίτες, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και Παθολογίας στο... 


Πανεπιστήμιο Πατρών Χαράλαμπος Γώγος προσπάθησε να διαχωρίσει, όσο γίνεται, τη θέση της Επιτροπής από τη σημερινή απόφαση που έχει προκαλέσει αμηχανία και θυμό στους επαγγελματίες της Μυκόνου.
Ο Χ.Γώγος ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής ότι δεν ήταν εισήγηση της Επιτροπής το lockdown στη Μύκονο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA.

“Η επιτροπή δεν πρόλαβε να συνεδριάσει επ’ αυτού αλλά βέβαια υπάρχει ανοιχτά συνεχής εισήγηση των εμπειρογνωμόνων για κάθε περιοχή που θα μπει στο πορτοκαλί, στο βαθύ πορτοκαλί, στο πορτοκαλί plus, στο κόκκινο, οπότε σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε κάθε μέρα να γίνεται μία συνεδρίαση της Επιτροπής. Κάθε φορά που υπάρχει αυξημένη επιτήρηση κάπου αλλάζουν αμέσως τα μέτρα και κάτι τέτοιο συνέβη και στη Μύκονο. Περιμένουμε και ελπίζουμε όλα αυτά να είναι παροδικά. Με τη λήψη των μέτρων αυτών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κλίμα να αναστραφεί και να μπορέσουμε έτσι να έχουμε καλύτερη εικόνα και στα διάφορα νησιά που υπάρχει το πρόβλημα και να ανοίξουν περαιτέρω οι δραστηριότητες”.

https://thefaq.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου