Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

O μεγαλύτερος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος έχει τις ενστάσεις του για το εμβόλιο κατά τoυ κοροναιού



-Όλοι γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν βοηθήσει στο να «εξαφανιστούν» σοβαρές ασθένειες του παρελθόντος, όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά, η ερυθρά, ο τέτανος, η διφθερίτιδα και πολλές άλλες



Οάνδρας που σύμφωνα με τον αστικό μύθο βάδιζε νευρικά έξω από την 29 Avenue de Messine, 75008 Paris, στις 30 Ιανουαρίου 2017 είναι σχεδόν μία κινηματογραφική μορφή.

Είναι ίσως ο μόνος Ελληνας επιχειρηματίας που ζει με αντισυμβατικό τρόπο στη πράξη και όχι στα λόγια παρότι έχει σφίξει το χέρι τόσο του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Οι ακόλουθοί του στο Instagram τον προτρέπουν πολύ συχνά να ηγηθεί ενός νέου κόμματος μια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταυτίζονται μαζί του.


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι παράλληλα και ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας φαρμάκων.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει μεγαλώσει μέσα στα φάρμακα και ο οποίος αναγνωρίζει την συμβολή των εμβολίων στην ανθρωπότητα.


Μιλώντας στο Εθνος ήταν απόλυτος σ΄αυτό: Όλοι γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν βοηθήσει στο να «εξαφανιστούν» σοβαρές ασθένειες του παρελθόντος, όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά, η ερυθρά, ο τέτανος, η διφθερίτιδα και πολλές άλλες.

Έχει όμως κάποιες ενστάσεις για τα εμβόλια κατά της Covid-19.






Ως εκ τούτου, το ethnos.gr αναζήτησε και συνομίλησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να τοποθετηθεί γύρω από αυτό το ευαίσθητο θέμα. Τον πέτυχε ανάμεσα σε επαγγελματικές συναντήσεις όμως διέθεσε λίγο χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις της εφημερίδας.
Κύριε Γιαννακόπουλε οι τοποθετήσεις σας γύρω από το θέμα του εμβολιασμού έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Πώς γίνεται ο μεγαλύτερος φαρμακοβιομήχανος της χώρας να ανήκει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα;

Δεν ανήκω σε κανένα αντιεμβολιαστικό κίνημα. Αυτό είναι στρεβλό και λάθος. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν βοηθήσει στο να «εξαφανιστούν» σοβαρές ασθένειες του παρελθόντος, όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά, η ερυθρά, ο τέτανος, η διφθερίτιδα και πολλές άλλες.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι για να μην κάνει ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας το εμβόλιο, κάτι ξέρει.

Επιχειρηματίας είμαι και όχι γιατρός, πόσο μάλλον λοιμωξιολόγος ή ανοσολόγος. Έχουν βγει και έχουν τοποθετηθεί σχεδόν όλοι οι ειδικοί από την επιστημονική κοινότητα. Άλλοι υπέρ και άλλοι κατά. Έτσι ο καθένας έχει την δυνατότητα να ακούει και να αποφασίζει για τον εαυτό του κατά συνείδηση. Και εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι, το ότι δεν εμβολιάζομαι με το εμβόλιο κατά του covid δεν έχει να κάνει με αμιγώς ιατρικούς όρους όπως τους ξέρουμε, δηλαδή με τις πιθανές άμεσες παρενέργειες στην υγεία μας.

Γιατί, λοιπόν, πιστεύετε ότι παρερμηνεύονται τα λεγόμενα σας;

Γιατί πάντα κάποιοι ψάχνουν πίσω από τις λέξεις, χωρίς να ακούν τις ίδιες τις λέξεις. Ακούν αυτό που θέλουν να πιστέψουν και όχι αυτό που λέω.



https://kourdistoportocali.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου