Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Bill Gates: Τα χειρότερα του Covid δεν τα έχετε δει – θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια πιο μεταδοτική και θανατηφόρα παραλλαγή!




Ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς , που δυστυχώς η τύχη δισεκατομμυρίων ανθρώπων βρίσκεται στις αποφάσεις του. Προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος «πολύ πάνω από το πέντε τοις εκατό» να μην έχει δει ακόμα ο κόσμος τα χειρότερα από την πανδημία του Covid.

Το άσχημο σε αυτό είναι πως έχει ξανακάνει τέτοιες “πρόβλεψεις”… Τον Δεκέμβριο του 2021, προειδοποίησε τους εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter να προετοιμαστούν για το χειρότερο μέρος της πανδημίας, αλλα κι απο το 2015 έλεγε ότι ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για την επόμενη πανδημία. Αποκορύφωμα των “προβλέψεων” του αποτελεί το event201 το οποίο έγινε ακριβώς λίγο πριν την “πανδημία” του κορωνοϊου και “προέβλεψε” τα πάντα με χειρουργική ακρίβεια, ούτε σχεδιασμένα να ήταν!

«Είμαστε ακόμη σε κίνδυνο με αυτή την πανδημία, μπορεί να δημιουργήσει μια παραλλαγή που θα είναι ακόμη πιο μεταδοτική και ακόμη πιο θανατηφόρα.

«Δεν είναι πιθανό, δεν θέλω να είμαι η φωνή καταστροφής, αλλά είναι πολύ πάνω από το 5 τοις εκατό ο κίνδυνος να μην έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα».

Ο Γκέιτς – ο οποίος κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο How to Prevent the Next Pandemic – συμβούλεψε τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να επενδύσουν σε μια ομάδα επιδημιολόγων και μοντελιστών υπολογιστών για να βοηθήσουν στον εντοπισμό παγκόσμιων απειλών για την υγεία στο μέλλον.

Η προειδοποίηση του Γκέιτς έρχεται αφότου ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αυτή την εβδομάδα είπε ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να “πιέζονται” από τον ιό και ότι η μείωση των συνολικών δοκιμών και της επιτήρησης Covid σε πολλές χώρες άφησε τον κόσμο να κινδυνεύει από την αναζωπύρωση του ιού.
 


Πηγή dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου