Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Μάθε τι συμβαίνει! Συνθήκη ΠΟΥ μια παγκόσμια δικτατορία προ των πυλών! ! !





Η συνθήκη που ψηφίζεται 22-28 Μαϊου στη Γενεύη για την πανδημία, είναι η μεγαλύτερη αρπαγή εξουσίας που έχει συμβεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.

Γίνεται αθόρυβα, με ελάχιστη έως καθόλου αναφορά από τα ΜΜΕ, ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, καλυμμένη κάτω από το μανδύα της «υγειονομικής περίθαλψης» και της «ετοιμότητας».


Αυτή η συνθήκη εξουσιοδοτεί τον ΠΟΥ να επιβάλλει ανεξέλεγκτα και οπουδήποτε θελήσει lockdown και υποχρεωτικότητες για οποιεσδήποτε καταστάσεις συνιστούν, κατά την κρίση του Τεντρος, καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης λόγω υγείας», είτε πραγματικές είτε φανταστικές και κατασκευασμένες, χωρίς να έχετε κανένα λόγο εσείς ή η χώρα σας.
Οι μεγαλύτερες πηγές χρηματοδότησης για τον ΠΟΥ είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα και ο Μπιλ Γκέιτς

Μήπως χρειάζεται να σας υπενθυμίσω πώς συμπεριφέρεται η Κίνα στους πολίτες της κατά τη διάρκεια μιας «έκτακτης ανάγκης λόγω υγείας»; 400 εκατομμύρια άνθρωποι εγκλωβισμένοι, λιμοκτονούν, κατοικίδια ζώα σκοτώνονται στους δρόμους, σοδειές καταστρέφονται, με αποτέλεσμά κάποιοι να οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία πηδώντας από τα μπαλκόνια τους.

Αυτή η συνθήκη για την πανδημία δεν είναι για την ασφάλειά σας, είναι ένα όχημα μέσω του οποίου διευκολύνεται η εδραίωση ενός ενιαίου παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος. Δεν θα λογοδοτούν πουθενά, δε θα έχουν νομικές ή άλλες ευθύνες.


Αυτή η συνθήκη θα δεσμεύσει σχεδόν όλες τις χώρες και τους ανθρώπους πάνω στη Γη, χωρίς ούτε μία ψήφο από κανέναν από εμάς. Θέλουν να αποσπάται η προσοχή όλων μας από ασήμαντες ειδήσεις, ενώ αυτή η συνθήκη ψηφίζεται αθόρυβα από τη συνέλευση του ΠΟΥ.Ποτέ δεν θα τηρήσω ούτε μια λέξη του διεφθαρμένου ΠΟΥ ή οποιαδήποτε από τις άθλιες ατζέντες τους, γιατί έχω την αυτοκυριαρχία μου, όπως και εσείς.

Κλαίρη Πολενάκη






anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου