Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Τα γυρίζουν αλλα δεν ξεχνάμε! Έρευνα απο τα συστημικά ΜΜΕ, δείχνει πως η διπλή μάσκα προστασίας αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης & εξάπλωσης του κορονοϊού…




Θέλουν να τα γυρίσουν σιγά σιγά και να βγάλουν την ουρά τους απ έξω, αλλα εμείς δεν ξεχνάμε! Την συγκεκριμένη έρευνα τη βρήκαμε σε συστημικά ΜΜΕ όπως το NewsBomb, που 2 χρόνια έβριζε όσους είχανε αμφιβολίες για τις αντιεπιστημονικές τους αναλύσεις.
Η έρευνα ισχυρίζεται πως η διπλή μάσκα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης και εξάπλωσης του κορονοϊού. Δηλαδή το αυτονόητο που φωνάζουμε 2 χρόνια και τα ellinika hoaxes χαρακτήριζαν τα άρθρα ως fake news. Το άλλο αστείο είναι πως παρουσιάζεται ως “νέα” μελέτη… μόνο στο anazitiseis έχουμε ανεβάσει πολλές μελέτες για τις βλαβερές μάσκες αλλα και ζωντανά στατιστικά απο πολιτείες των ΗΠΑ οι οποίες αθέτησαν την εντολή της μάσκας και τα κρούσματα μειώθηκαν κατακόρυφα.

Η Καλιφόρνια με μάσκες και μέτρα έχει τετραπλάσιο αριθμό κρουσμάτων από τη Φλόριντα που είναι χωρίς περιορισμούς!

Ρεκόρ πτώσης κρουσμάτων στο Τέξας μετά την άρση των υποχρεωτικών μέτρων και της μάσκας!

O Fauci αναρωτιέται πως γίνετε να πέφτουν τα κρούσματα στο Τέξας χωρίς τις μάσκες.

Η “νέα μελέτη” ισχυρίζεται επίσης πως η μάσκα μπορεί να «οδηγήσει σε αναπνευστικές δυσκολίες εάν φορεθούν δύο σφιχτές μάσκες» και καταλήγει στο γελοίο συμπέρασμα πως «δημιουργούν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας που αναγκάζει τους ανθρώπους να αναλάβουν περιττό ρίσκο».

Η έρευνα έγινε στο State University της Φλόριντα και το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins όπου έκαναν προσομοιώσεις 3D σε υπολογιστή με βάση 100 άνδρες και 100 γυναίκες. Προσομοίωσαν ένα πίδακα βήχα από το στόμα των μοντέλων, το οποίο φορούσε μια υφασμάτινη μάσκα πάνω από τη μύτη και το στόμα και ελαστικούς κρίκους τυλιγμένους γύρω από τα αυτιά.

Η ομάδα υπολόγισε την αποτελεσματικότητα του φιλτραρίσματος, η οποία μετρά πόσα σταγονίδια γεμάτα ιούς συλλαμβάνονται ή μπλοκάρονται από τη μάσκα. Τα ευρήματα, που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Physics of Fluids, δείχνουν ότι η χρήση δύο καλυμμάτων προσώπου παρέχει «αμελητέα, ίσως και καθόλου, αύξηση της προστασίας».



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου