Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως

 
Τις σκέψεις και τις προτάσεις εκπαιδευτικών είχε την ευκαιρία να ακούσει και να συζητήσει η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Ιωαννίνων της ΝΔ, όπου έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα παιδείας.

Η εκπαιδευτικός και πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λένα Σταμάτη καλωσόρισε την Υπουργό και αναφέρθηκε στις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην παιδεία. Το παρόν εκτός από τα μέλη της ΔΕΕΠ έδωσαν η Βουλευτής Μαρία Κεφάλα, η ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας και η ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας και η ανταλλαγή απόψεων με την Υπουργό είχε σαν κοινό στόχο να δοθούν περισσότερα και καλύτερα εφόδια στα παιδιά μας.
Ακολούθως μετέβησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας, όπου η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μετά την ομιλία της στην κατάμεστη αίθουσα με θέμα «Μεταρρυθμίσεις στην παιδεία: θεμέλια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας», είχε την ευκαιρία να συζητήσει για όσα πραγματοποιούνται πάνω από 2.5 χρόνια για μια καλύτερη εκπαίδευση στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου