Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Πάλι άρρωστος λενε οτι ειναι ο Πούτιν με αφορμή την σημερινή ομιλία-Τώρα ανακάλυψαν πως κουτσαίνει..τις προηγουμενες ημερες ειχε καρκινο...




Τελειωμό δεν έχουν τα σενάρια για την υγεία του Ρώσου προέδρου Πούτιν και προφανέστατα με αφορμή την σημερινή δημόσια παρουσία του δεν πορούσαν να λείψουν τα....ευρήματα.
Ο Πούτιν, 69 ετών, φαίνεται να κουτσαίνει κατά τη διάρκεια της...παρέλασης της Ημέρας της Νίκης, αφού παρακολούθησε την επίδειξη με μια κουβέρτα στην αγκαλιά του, στο τελευταίο σημάδι της κακής του υγείας, γράφει η βρετανικη΄Daily Mail.

Σχολιάζει πως φάνηκε να περπατάει κουτσαίνοντας καθώς πήγε να καταθέσει στεφάνι μετά από ομιλία του.
Σύμφωνα με το βρετανικό ταμπλόιντ ο Ρώσος ηγέτης έριξε επίσης μια κουβέρτα στα γόνατά του ενώ καθόταν για να παρακολουθήσει την μειωμένη παρέλαση, εγείροντας νέες αμφιβολίες για την υγεία του.

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της Daily Mail "σε αρκετά σημεία - μεταξύ άλλων όταν έφυγε από το βήμα ομιλίας και πήγε στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη για να καταθέσει στεφάνι - ο Πούτιν φάνηκε να περπατάει με βαρύ βήμα, σαν να προσπαθούσε να συγκαλύψει ότι κούτσαινε".
Και, κατά τη διάρκεια της ίδιας της παρέλασης, εθεάθη να κάθεται με μια βαριά κουβέρτα στα γόνατά του, παρά το γεγονός ότι γηραιότεροι βετεράνοι πολέμου κάθονταν γύρω του με ακάλυπτα τα γόνατά τους.

Από μόνα τους τα δύο περιστατικά θα ήταν αρκετά εύκολο να απορριφθούν - αλλά αν τα πάρουμε όλα μαζί, δεν θα μπορέσουν να διαλύσουν τις επίμονες φήμες ότι ο Πούτιν πάσχει από προβλήματα υγείας, ισχυρίζεται η εφημερίδα.

Επίσης σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα το πρόσωπο του Πούτιν φαινόταν πρησμένο, "σε μια εμφάνιση που θα κάνει ελάχιστα για να διαλύσει τις φήμες ότι πάσχει από κακή υγεία"




fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου