Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Χρυσά μετάλλια μοριοδότησης και πρόκριση για το παγκόσμιο στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων.
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζουν την κατάκτηση μεταλλίων οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων. Σε μία δυναμική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που διεξήχθη το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στο Λουτράκι, οι ακούραστοι αθλητές του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατακτώντας χρυσά μετάλλια μοριοδότησης και πρόκρισης για το Παγκόσμιο.

Η Χαρά Δημητρούλα κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια και πρόκριση για το Παγκόσμιο σε δύο αγωνίσματα. Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε η Μπάτζιου Αικατερίνη που έλαβε μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις και πρόκριση για το Παγκόσμιο. Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Σπανός Γεώργιος που κέρδισε την πρόκριση για το παγκόσμιο και εξασφάλισε μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ματσούκας Γεώργιος που έλαβε πρόκριση για το παγκόσμιο και 7% για τις πανελλήνιες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος Ιωαννίνων καλλιεργεί τα τελευταία δέκα χρόνια 8 μαχητικά αθλήματα αναγνωρισμένα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το 2016 με τέσσερις αθλητές κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τέσσερα μετάλλια ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και βάζοντας νέους στόχους. «Μετά την καραντίνα ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος Ιωαννίνων επανήλθε ακόμη πιο δυναμικά θέτοντας υψηλούς στόχους. Όλοι οι αθλητές μας κάνουν εξαιρετική δουλειά λαμβάνοντας αναγνώριση της αγωνιστικής τους αξίας ενώ παράλληλα τους δίνονται πολλά προνόμια, όπως η μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους αθλητές να γνωρίζουν ότι οι κόποι τους θα ανταμειφθούν χρησιμοποιώντας αυτά τα εφόδια για τον βιοπορισμό τους» τονίζει ο προπονητής Στέφανος Αποστολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου