Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

O Bill Gates απελευθέρωσε εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στη Καλιφόρνια και στη Φλόριντα!





Ο ψυχοπαθής Bill Gates απο το 2008 είχε πει ότι θέλει να δημιουργήσει γενετικά τροποποιημένα κουνούπια τα οποία θα εγχέουν εμβόλια στους ανθρώπους, τότε τα είχε ονομάσει «Flying Syringes».

Αυτό που έχει κάνει ήδη ο Bill Gates, είναι να απελευθερώσει εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια αφού η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος ενέκρινε ένα σχέδιο για περαιτέρω δοκιμή των τροποποιημένων εντόμων.


Υποτίθεται πως αυτά τα κουνούπια θα αποκρούσουν τους φυσικούς ομολόγους τους που προκαλούν ασθένειες. Τα έντομα που απελευθερώνονται από την εταιρεία βιοτεχνολογίας είναι όλα αρσενικά, οπότε δεν δαγκώνουν. Αναμένεται να ζευγαρώσουν με τα τοπικά θηλυκά κουνούπια που δαγκώνουν και με αυτόν τον τρόπο, θα μεταδώσουν ένα θανατηφόρο γονίδιο που θα διασφαλίσει ότι οι θηλυκοί απόγονοί τους θα πεθάνουν πριν φτάσουν στην ωριμότητα.
Κίνδυνος για την δημόσια υγεία!

Το πρόγραμμα προκάλεσε αντιδράσεις από ορισμένες περιβαλλοντικές ομάδες υπεράσπισης που ανησυχούν για τις πιθανές συνέπειες της απελευθέρωσης γενετικά τροποποιημένων εντόμων.

«Πρόκειται για μια καταστροφική κίνηση που είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία», δήλωσε η Dana Perls, υπεύθυνη προγράμματος τροφίμων και τεχνολογίας στο Friends of the Earth.

Η Perls είπε ότι μία από τις κύριες ανησυχίες της με την επέκταση του έργου της Φλόριντα είναι η έλλειψη ευρέως επιστημονικών δεδομένων από ομοτίμους. Η Fensom είπε ότι τα δεδομένα που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους αναμένεται να δημοσιοποιηθούν, αλλά η Perls είπε ότι ανησυχεί για τον πιθανό κίνδυνο χωρίς μια πιο αυστηρή και δημόσια αξιολόγηση.

Το έργο αντιμετώπισε αντιδράσεις και από κατοίκους, οι οποίοι λένε ότι δεν ζητήθηκε η συγκατάθεσή τους για το πείραμα.
Το ερώτημα είναι γιατί το επιτρέπουν!

Το πείραμα είναι σε συνεργασία με την περιοχή ελέγχου κουνουπιών Florida Keys (FKMCD) και εγκρίθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), το Υπουργείο Γεωργίας και Υπηρεσιών Καταναλωτών της Φλόριντα (FDACS), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, και ένα ανεξάρτητο συμβουλευτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου