Κυριακή 22 Μαΐου 2022

TO Oμολόγησε ο Μπουρλά: Φτιάξαμε χάπι με τσιπάκι (BINTEO)




Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εξηγεί τη νέα τεχνολογία της Pfizer στο πλήθος του Νταβός
ΗPfizer έχει αναπτύξει ένα «καταπόσιμο χάπι» με βιολογικό μικροτσίπ που στέλνει ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές μετά την πέψη του χαπιού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εξηγεί τη νέα τεχνολογία της Pfizer στο πλήθος του Νταβός. «Ένα χάπι με ένα μικροσκοπικό τσιπ που στέλνει ένα ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές όταν το φαρμακευτικό προϊόν έχει αφομοιωθεί». «Φανταστείτε τη συμμόρφωση», λέει.

111Αυτό που ξεκίνησε ως θεωρία συνωμοσίας και επιστημονική φαντασία πριν από λίγα χρόνια έγινε πραγματικότητα τον Απρίλιο του 2021, αφού η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας του Πενταγώνου (DARPA) αποκάλυψε ότι έχει αναπτύξει ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που η υπηρεσία είπε ότι θα παρακολουθεί συνεχώς το ανθρώπινο σώμα για σημάδια μόλυνσης από ιούς.


Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο του 2021, η σουηδική τεχνολογική startup με έδρα τη Στοκχόλμη, DSruptive, ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει ένα μικροτσίπ διαβατηρίου για τον Covid. Σε αντίθεση με το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ της DARPA που παρακολουθεί συνεχώς το σώμα για ιογενή σημάδια, το μικροτσίπ μεγέθους ρυζιού μπορεί εύκολα να εισαχθεί κάτω από το δέρμα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν στα χέρια τους τα διαβατήριά τους για τον Covid. Το μικροτσίπ αποθηκεύει επίσης όλα τα δεδομένα του εμβολίου του ασθενούς κατά του Covid-19. Τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι στη Σουηδία έχουν ήδη τοποθετήσει το τσιπ κάτω από το δέρμα τους.




Πέντε μήνες αργότερα, ένα βίντεο που ανακαλύφθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer είχε αναπτύξει ένα «καταπόσιμο χάπι» με βιολογικό μικροτσίπ που στέλνει ένα ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές μετά την πέψη του χαπιού.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για τον Μετασχηματισμό της Υγείας στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εξήγησε τη νέα τεχνολογία της Pfizer στο πλήθος του Νταβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου