Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Θέματα που αφορούν το Δήμο Πωγωνίου και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος είχε την ευκαιρία να καταθέσει στον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης




Θέματα που αφορούν το Δήμο Πωγωνίου και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος είχε την ευκαιρία να καταθέσει στον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης σε συνάντηση που είχαν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 2ης Διεθνούς Συνάντησης “International Tree Planting Initiative” που πραγματοποιήθηκε στο Μπουραζάνι Κόνιτσας.

Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την άριστη συνεργασία επισημαίνοντας ότι οι παραμεθόριοι Δήμοι έχουν ιδιαίτερες ανάγκες που απαιτούν καθολική στήριξη από την πολιτεία.

Στο μεταξύ, η ατζέντα της 2ης Διεθνούς Συνάντησης αφορούσε περιβαλλοντικά θέματα όπως προστασία του περιβάλλοντος και κλιματική αλλαγή, με όλους τους συμμετέχοντες να επισημαίνουν ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα διάσωσης του φυσικού πλούτου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος με στόχο τη διεύρυνση της συνεργασίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Σε δηλώσεις του ο κ. Καψάλης σημείωσε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τη διάσωση του περιβάλλοντος και του πλανήτη και συνεχάρη τους διοργανωτές για την εξαιρετική εκδήλωση. «Οφείλουμε να συνεργαστούμε πολιτεία, φορείς και πολίτες για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την περιβαλλοντική υποβάθμιση. Σε αυτόν τον αγώνα ο Δήμος Πωγωνίου στέκεται αρωγός» σημείωσε χαρακτηριστικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου