Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Το ΚΚ της Κίνας απαγορεύει σε διασημότητες με «χαμηλό σκορ» να διαφημίζουν προϊόντα – Απάντηση σε αυτούς που μιλούν για δυτική προπαγάνδα!




Το ΚΚ στη Κίνα έχει απαγορεύσει σε διασημότητες με χαμηλό σκορ που έχουν διαπράξει “εγκλήματα” όπως οδήγηση στο αντίθετο ρευμα, χρήση ναρκωτικών και απάτη για φοροδιαφυγή να εγκρίνουν προϊόντα υγείας, εκπαίδευσης και χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Από εδώ και στο εξής, οι εταιρείες απαγορεύεται να προσλαμβάνουν διασημότητες για να διαφημίζουν υγειονομική περίθαλψη, ιατρικές συσκευές, βρεφικά παρασκευάσματα, ιδιωτική εκπαίδευση, προϊόντα καπνού και ηλεκτρονικά τσιγάρα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διαφημίσεις, η ζωντανή ροή, οι συνεντεύξεις και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες καλύπτονται από τις οδηγίες.

Ο Zhang Guohua, πρόεδρος μιας κινεζικής διαφημιστικής ένωσης, σχολίασε τους νέους κανόνες έγκρισης λέγοντας : «Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν οι εγκρίσεις διασημοτήτων ή πως θα είναι περιορισμένες, αλλά ότι θα είναι πιο προσεκτικοί πιο υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι χωρίς ηθικά σφάλματα. και πρόσθεσε, «Έχετε τέτοια θέση και επιρροή στον κλάδο, επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια και τις πράξεις σας».

Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο διοτι η Κίνα έχει μετατραπεί σε μια δυστοπική δικτατορία που βασανίζει ανθρώπους και η ανθρώπινη ζωή έχει μηδαμινή πλέον αξία.
Αυτό ξεκαθάρισε και ο δικτάτορας Σι μπροστά στο κανάλι Hongqi

Η νεότερη γενιά στην Κίνα συμβουλεύτηκε από τον Σι να «εγκαταλείψει τον επιπόλαιο τρόπο ζωής και την αυτάρεσκη στάση». Το έκανε μπροστά από το αρδευτικό κανάλι μήκους 44 μιλίων γνωστό ως κανάλι Hongqi, ή «κόκκινη σημαία», το οποίο κατασκευάστηκε το 1960 ως μέρος του « Μεγάλου Άλματος προς τα Εμπρός » της Κίνας. Χρειάστηκαν εννέα χρόνια για να κατασκευαστεί και χάθηκαν πολλές ζωές χρησιμοποιώντας βασικά εργαλεία σε κακοτράχαλο και ορεινό έδαφος.

«Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους, ειδικά τους νέους, με το πνεύμα του καναλιού Χονγκί ότι ο σοσιαλισμός της Κίνας κερδίζεται με σκληρή δουλειά, αγώνες και θυσίες ζωών. Αυτό πλεον θα ισχύει και στη νέα εποχή», είπε ο Σι.

Το τελευταίο μάλιστα το έχει κάνει και πράξη αφού όπως προείπαμε η Κίνα έχει μετατραπεί σε δυστοπική δικτατορία που βασανίζει ανθρώπους και η ανθρώπινη ζωή έχει μηδαμινή πλέον αξία.
Ένω κανείς δε μιλάει για την Κίνα, όσοι μιλούν… κατηγορούνται για φιλοδυτική προπαγάνδα.

Υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται με τις αναφορές που κάνει το anazitiseis.gr στη Κίνα και την παρουσιάζουν ως “δυτική προπαγάνδα” ή ακόμα έχουν το θράσος, να σε κατηγορούν και για φιλοναζιστική προπαγάνδα!

Σε όλους αυτούς που είτε προέρχονται απο την “αριστερά” και θεωρούν πως κατηγορούμε τον κομμουνισμό αναφερόμενοι στο ΚΚΚ της Κίνας, είτε προέρχονται απο την προπαγάνδα Qanon περι σωτήρων και “φωτεινών δυνάμεων” που μέσα στο παροξυσμό τους έχουν τοποθετήσει και τον δικτάτορα Σι… Η απάντηση είναι πολύ απλή:

Πρώτον, κανένα δυτικό μέσο δεν δείχνει τις εγκληματικές τακτικές της Κίνας. αντιθέτως, πολλοί είναι αυτοί που τις θαυμάζουν και μιλούν για υπεύθυνη στάση… να θυμίσουμε το «Βάστα Κίνα» που φώναζαν Παυλάκης και Πορτοσάλτε εν χορό στον σκάι; ή μήπως πως η Κίνα είναι χώρα πρότυπο για πολλούς ανερχόμενους δικτάτορες;

Στο βίντεο παρακάτω ο Τζάστιν Τριντό δηλώνει θαυμαστής της Κίνας, και μάλιστα για το λόγο ότι εκεί έχουν δικτατορία… Και όχι δεν κάνει πλάκα!
Ας διαβάσουν επίσης αυτοί που έχουν το θράσος να μιλούν για ακροδεξιά προπαγάνδα την μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ για το διαχειριστικό πρότυπο που θα υιοθετηθεί απο το κινεζικό. Από αυτό δηλαδή θα αντιγραφούν τα αυταρχικά μέτρα προστασίας που εφαρμόζει η Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου