Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Η Νέα Ζηλανδία ανακοινώνει σχέδια για φυλάκιση πολιτών που προκαλούν τη “ρητορική μίσους” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!




Η υπουργός Δικαιοσύνης της Νέας Ζηλανδίας, Kiri Allan, ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει νέα νομοθεσία πριν από τις επόμενες εκλογές για τη στόχευση χρηστών που προκαλούν τη “ρητορική μίσους” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, η ρητορική μίσους περιλαμβάνει την προώθηση μη κυρίαρχων απόψεων, οτιδήποτε δηλαδή η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι «παραπληροφόρηση» και ιδέες που υπονομεύουν την κυβέρνηση.

Οι περισσότεροι μπορεί να συμφωνούν για την τρομοκρατία και τον βίαιο εξτρεμισμό, αλλά η υπουργός της Ν.Ζηλανδίας δεν έννοει αυτό… Μιλώντας στον ΟΗΕ η Αrdern είπε: Θα υπάρχει μόνο μία πηγή αλήθειας – η ελευθερία του λόγου είναι ένα “όπλο πολέμου”!

Όσον αφορά τον Covid και τα εμβόλια, ότιδήποτε θεωρείται εκτός του κυρίαρχου αφηγήματος θεωρείται εξτρεμιστικό!

Τον Φεβρουάριο, ο ερευνητικός οργανισμός Te Punaha Matatini που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση χαρακτήρισε μια σειρά θεμάτων Covid-19 ως συνωμοσίες . Αυτά περιελάμβαναν:Την μη αναγνώριση της ανοσία της αγέλης απο τα εμβόλια
Τις συγκρίσεις μεταξύ των ποσοστών θνησιμότητας από τη γρίπη και τον Covid-19.
Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολιασμού κατά του Covid-19.
Τα οφέλη των βιταμινών για τη θεραπεία του Covid-19.
Τον υψηλό επιπολασμό ασυμπτωματικής λοίμωξης.
υπερεκτιμήσεις θανάτων επειδή πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν «με» τον ιό και όχι «εξαιτίας» του.
βιοτεχνική προέλευση διαρροής εργαστηρίου του Covid-19. και,
εμπλοκή ξένων δυνάμεων στην ανάπτυξή του.

Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τις υπάρχουσες εξουσίες της για να καταστείλει τη συζήτηση για αυτές τις επιστημονικές έννοιες. Επίσης, ώθησε τις εταιρείες κοινωνικών μέσων όπως το YouTube και το Meta να διαγράψουν τέτοιο υλικό.

Αντί να παραδεχτεί το λάθος, η κυβέρνηση τώρα ζητά περισσότερες εξηγήσεις για να καταστείλει την ελευθερία λόγου. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο από την κοινωνική μηχανική και την καταστολή της πολιτικής διαφωνίας.

Παρά τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία που δείχνουν για την ασφάλεια των εμβολίων, οι πολιτικοί και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να έχουν ξεπερασμένες απόψεις και μάλιστα μας απειλούν όλο και με περισσότερο αυταρχικά μέτρα.

Αν πιστεύεται αυτό πως αφορά μόνο τους αριστερούς και πως θα γλιτώσουμε με αλλαγή κυβερνήσεων, σκεφτείτε το ξανά. Ο βουλευτής Todd Muller, πρώην ηγέτης του Εθνικού Κόμματος, για παράδειγμα, έχει ένα θλιβερά ξεπερασμένο ιστολόγιο Covid στην προσωπική του σελίδα , γραμμένο από τη νανοτεχνολόγο Dr Michelle Dickinson, γεμάτο από έκτοτε διαψευσμένες και ως εκ τούτου παραπλανητικές διαβεβαιώσεις ασφάλειας.

Μεταξύ αυτών: το εμβόλιο δεν είναι πειραματικό.
το εμβόλιο δεν είναι γενετικά τροποποιημένο.
Η μακροπρόθεσμη ασφάλεια είναι εξασφαλισμένη.
οι μη εμβολιασμένοι είναι συντριπτικά υπεύθυνοι για τη διάδοση του Covid.
το εμβόλιο δεν μειώνει τη γονιμότητα ούτε επηρεάζει την εγκυμοσύνη.
οι εμβολιασμένοι έχουν 96% λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν με Covid. και,
Ο εμβολιασμός με mRNA δεν μπορεί να αλλάξει το DNA σας.

Σκεφτείτε λίγο τι κάνουν, όλα αυτα τα οποία φωνάζουμε 2 χρόνια τώρα και τα νέα επιστημονικά δεδομένα συμφωνούν πλέον μαζί μας. Όχι μόνο δε μας ζήτησαν συγνώμη περι ακροδεξιών εξτρεμιστών και επικίνδυνων συνομοσιολόγων αλλά θέλουν να μας βάλουν και φυλακή!

Οι πολιτικοί προφανώς δεν μπορούν να αλλάξουν άποψη όσο και να τους διαψεύδει η πραγματικότητα. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει. Οι δικαστικές εντολές οδήγησαν στη δημοσιοποίηση αποκαλυπτικού υλικού. Εμείς είμαστε αυτοί που θα ζητήσουμε την τιμωρία τους κι όχι αυτοί για μας, ας το χουν υπόψη τους όσα μέτρα και να πάρουν!




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου