Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Η ελίτ απαιτεί «Ακαταδίωκτο Covid» καθώς το κοινό στρέφεται εναντίον τους – Εμείς απαντάμε θέλουμε Νυρεμβέργη2!





Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να αφυπνίζεται για τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ και η δημόσια οργή χειροτερεύει, η ελίτ προσπαθεί να περάσει την ιδέα μιας «αμνηστίας Covid» για τους λήπτες αποφάσεων που κατέστρεψαν εκατομμύρια ζωές επιβάλλοντας δρακόντεια lockdown, μάσκες σε παιδιά , και εντολές θανατηφόρων εμβολίων.

Σύμφωνα με ένα viral άρθρο του γνωστού περιοδικού Atlantic που έχει ευγονική ιστορία, η ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των Δρ. Άντονι Φάουτσι, Μπιλ Γκέιτς και Τζο Μπάιντεν για να αναφέρουμε μερικούς… θα πρέπει να της χορηγηθεί αμνηστία κατά της δίωξης όσο ολοένα και περισσότερες αποδείξεις καθαρής εγκληματικότητας. συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Φαίνεται ότι η ελίτ γνωρίζει ότι το τείχος του φράγματος της απάτης πρόκειται να σκάσει και τα πλανδημαϊκά εγκλήματά τους θα εκτεθούν σε όλο το κόσμο. Και η ελίτ δικαίως φοβάται ότι οι μάζες ξυπνούν, ξυπνούν και ξεσηκώνονται εναντίον τους.

Δεδομένων όλων όσων ζήσαμε τα τελευταία χρόνια, αναμένεται πραγματικά να δώσουμε χάρη στην ελίτ που, ξανά και ξανά, αφού αποδείχτηκε ότι είναι τυρρανική στην καλύτερη περίπτωση, και σε πολλές περιπτώσεις, ξεκάθαροι εγκληματίες! Όχι Βέβαια!

Το viral κομμάτι του Ατλαντικού της Δευτέρας που ζητάει την αμνηστία των εγκληματιών της ανθρωπότητας- υπόκειται σε χιλιάδες αγανακτισμένα tweets και TikToks και στήλες όπως αυτό – έχουμε δηλώσει πως δεν θα αρκεστούμε με μια/δυό τιμωρίες προσώπων αλλα θα ζητήσουμε την καταδίκη όλων έλαβαν μέρος στο έγκλημα, απο το πρώτο πολιτικό εώς τον τελευταίο δημοσιογράφο και γιατρό.

Το άρθρο ξεκινάει κάπως έτσι:

Αυτές οι προφυλάξεις (μάσκες) ήταν εντελώς λανθασμένες. Τον Απρίλιο του 2020, κανείς δεν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό περνώντας από κάποιον άλλον για πεζοπορία. Η μετάδοση σε εξωτερικό χώρο ήταν εξαιρετικά σπάνια. Οι υφασμάτινες μάσκες μας από παλιές μπαντάνες δεν θα έκαναν τίποτα, ούτως ή άλλως. Το θέμα όμως είναι ότι δεν ξέραμε .

Εμείς όμως ξέραμε και το φωνάζαμε μέσα απο δεκάδες έρευνες που έδειχναν το αυτονόητο, οπότε το άρθρο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Συνεχίζει το άρθρο φτάνοντας στα εμβόλια:

Ένα άλλο παράδειγμα: Όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, δεν είχαμε οριστικά δεδομένα σχετικά με τη σχετική αποτελεσματικότητα του εμβολίου Johnson & Johnson έναντι των επιλογών mRNA από την Pfizer και τη Moderna. Τα εμβόλια mRNA έχουν κερδίσει . Αλλά εκείνη την εποχή, πολλοί άνθρωποι στη δημόσια υγεία ήταν είτε ουδέτεροι είτε εξέφραζαν μια προτίμηση J&J. Αυτό το λάθος δεν ήταν κακόβουλο. Ήταν το αποτέλεσμα της αβεβαιότητας.

Τα εμβόλια mRNA δεν έχουν κερδίσει τίποτα, παρα μόνο έχουν καταφέρει να βλάψουν με σοβαρές παρενέργειες πολύ κόσμο. Και πάλι, εμείς το γνωρίζαμε μέσα απο έρευνες και στατιστικά, στα οποία αφείλατε να εξετάσετε κι όχι να μας εξαναγκάζεται να κάνουμε τις ενέσεις σας, οπότε το άρθρο προσπαθεί και πάλι να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας: “Δεδομένης της αβεβαιότητας, σχεδόν κάθε θέση ελήφθη για κάθε θέμα. Και σε κάθε θέμα, κάποιος τελικά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο και κάποιος άλλος αποδείχθηκε ότι είχε άδικο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι σωστοί άνθρωποι είχαν δίκιο για λάθος λόγους. Σε άλλες περιπτώσεις, είχαν μια προληπτική κατανόηση των διαθέσιμων πληροφοριών.“

Το μόνο ωστόσο που αποδείχτηκε είναι ότι όλοι εμείς οι “ακροδεξιοί” “αμόρφωτοι” επικίνδυνοι θρησκόληπτοι, άνθρωποι είχαμε σε όλα δίκιο!

Το άρθρο κλείνοντας λέει:

“Πρέπει να κηρύξουμε μια πανδημική αμνηστία. Μπορούμε να αφήσουμε έξω τους εσκεμμένους προμηθευτές της πραγματικής παραπληροφόρησης, ενώ συγχωρούμε τις σκληρές κλήσεις που οι άνθρωποι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να κάνουν με ατελή γνώση – Πρέπει όμως να μάθουμε από τα λάθη μας και μετά να τα αφήσουμε να φύγουν. Πρέπει να συγχωρήσουμε και τις επιθέσεις. Επειδή πίστευα ότι τα σχολεία έπρεπε να ανοίξουν ξανά και υποστήριξα ότι τα παιδιά ως ομάδα δεν διατρέχουν υψηλό κίνδυνο, με αποκάλεσαν «δολοφόνο δασκάλων» και « γενοκτονία ». Δεν ήταν ευχάριστο, αλλά τα συναισθήματα ήταν υψηλά. Και σίγουρα δεν χρειάζεται να αναλύσω και να επαναλάβω αυτόν τον χρόνο για τις υπόλοιπες μέρες μου.“

Εμείς δεν θα συγχωρήσουμε και θα ζητήσουμε μια δίκη παρόμοια με αυτή της Νυρεμβέργης αλλα και μεγαλύτερη, σε παγκόσμια κλίμακα, ώστε να καταπολεμηθεί το κακό στη ρίζα του και να μην μπορέσει να ξαναβλάψει την ανθρωπότητα.




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου