Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ο EMA κατόπιν εορτής, μας λέει πως ο εμβολιασμός κατά του COVID έχει αρνητικές επιπτώσεις στη γυναικεία γονιμότητα!




Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) παραδέχτηκε τελικά ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 έχει αρνητικές επιπτώσεις στη γυναικεία γονιμότητα. Αυτό δηλαδή που λέμε εμείς οι επικίνδυνοι αντιεμβολιαστές 2 χρόνια.

Η παραδοχή απο τον ΕΜΑ έρχεται μήνες αφότου αποκαλύφθηκε σε εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer ότι η ακίδα του εμβολίου Covid-19 μεταφέρεται ακόμα και με επαφή δέρμα με δέρμα ή αναπνέοντας τον ίδιο αέρα με ένα εμβολιασμένο άτομο και, δυστυχώς, μπορεί να οδηγήσει σε έμμηνο ρύση – διαταραχή του κύκλου μεταξύ των γυναικών και αποβολή στις εγκύους.

Στις 28 Οκτωβρίου 2022, ο EMA δημοσίευσε μια νέα οδηγία που αναφέρει ότι «η βαριά εμμηνορροϊκή αιμορραγία θα πρέπει να προστεθεί στις παρενέργειες του προϊόντος ως παρενέργεια άγνωστης συχνότητας των εμβολίων mRNA Comirnaty (Pfizer) και Spikevax (Moderna) για COVID-19».



Η βαριά εμμηνορροϊκή αιμορραγία μπορεί να οριστεί ως «αιμορραγία που χαρακτηρίζεται από αυξημένο όγκο ή/και διάρκεια που παρεμβαίνει στη φυσική, κοινωνική, συναισθηματική και υλική ποιότητα ζωής του ατόμου».

Η νέα καθοδήγηση έρχεται αφού εξέτασαν εντελώς καθυστερημένα τα διαθέσιμα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, περιπτώσεων που αναφέρθηκαν αυθόρμητα στο Eudravigilance και ευρημάτων από την ιατρική βιβλιογραφία. Ο EMA επιβεβαίωσε ότι «έχουν αναφερθεί περιπτώσεις βαριάς εμμηνορροϊκής αιμορραγίας μετά την πρώτη, δεύτερη και αναμνηστική δόση του Comirnaty και του Spikevax».


Στο anazitiseis είχαμε ανεβάσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις μέσα απο έρευνες τις οποίες τα Ellinika Hoaxes, τα οποία πρέπει κάποτε να απολογηθούν, μας τις είχαν κατεβάσει ως “αντιεπιστημονική παραπληροφόρηση”.

Η επιβεβαίωση ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 έχει δυσμενή επίδραση στη γονιμότητα δεν χρειαζόταν από τον EMA, καθώς τα στοιχεία που το υποστηρίζουν ήταν διαθέσιμα για περισσότερο από ένα χρόνο.

Εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες γυναίκες έχουν αναφέρει ότι υπέστησαν ακανόνιστη αιμορραγία/θρόμβωση μετά τη λήψη ενός από τα εμβόλια mRNA Covid. Δυστυχώς, χιλιάδες άλλες έχουν επίσης αναφέρει την απώλεια του αγέννητου/νεογέννητου παιδιού τους.

Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες μαρτυρίες που έγιναν από γυναίκες που ισχυρίζονται ότι έχασαν το μωρό τους ή υπέστησαν ακανόνιστη αιμορραγία/θρόμβωση αφού βρέθηκαν στην παρέα άλλων που έχουν λάβει ένα από τα εμβόλια mRNA Covid.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται απίστευτο, έχει επιβεβαιωθεί από την Pfizer στα εμπιστευτικά έγγραφά της. Αυτό φυσικά δείχνει όχι απλά αμέλεια αλλα και δόλο να δώσουν βλαβερές πληροφορίες για τα εμβόλια εκεί έξω.

Τον Απρίλιο του 2021, η Δρ Ναόμι Γουλφ, Αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, ανάρτησε στο Twitter σχετικά με το θέμα της αιμορραγίας/θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό ή μετά από επαφή με εμβολιασμένες γυναίκες.

Και στις 19 Απριλίου 2021 δημοσίευσε έναν σύνδεσμο προς μια σελίδα στο Facebook, η οποία θα μπορούσε να βρεθεί εδώ , αλλά έκτοτε έχει λογοκριθεί και διαγραφεί από το Facebook. Η σελίδα περιείχε εκατοντάδες μαρτυρίες από γυναίκες που ανέφεραν ακανόνιστη αιμορραγία είτε μετά από το εμβόλιο κατά του Covid είτε με την παρέα εκείνων που είχαν κάνει το εμβόλιο Covid.


Γνωρίζουμε επίσης ότι πολλές γυναίκες έχουν υποστεί απώλεια εγκυμοσύνης ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ, ο αριθμός των γυναικών που έχασαν το αγέννητο ή νεογέννητο παιδί τους στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 ξεπέρασε τις 4.000 μόλις δεκαέξι μήνες μετά την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το πρώτο εμβόλιο Covid.



Αλλά συγκριτικά, μόλις 565 γυναίκες είχαν χάσει το αγέννητο ή νεογέννητο παιδί τους μετά από εμβολιασμό κατά της γρίπης από το έτος 1990, δηλαδή σε μια περίοδο τριάντα ετών.

Η παραδοχή από τον EMA ότι ο εμβολιασμός Covid-19 είχε τελικά αρνητικές επιπτώσεις στη γυναικεία γονιμότητα είναι άρχηστη πλέον, έγινε πολύ αργά. Και υπολείπεται πολύ από το να παραδεχτεί τους πραγματικούς κινδύνους του εμβολιασμού κατά του Covid-19 και η καθυστέρηση έχει προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή σε εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ευρώπη.




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου