Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Πως το ιατρικό-βιομηχανικό σύστημα στοχεύει νήπια έως 2 ετών που νιώθουν “δυσφορία” για το φύλο τους και τα υποβάλει σε ακρωτηριασμό/στείρωση!





Η «Φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο» και η λεγόμενη «Ατζέντα τρανσέξουαλ» είναι αχαλίνωτη στη Βόρεια Καρολίνα, σύμφωνα με μια πρόσφατη ερευνητική έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς πώς το ιατρικό-βιομηχανικό συγκρότημα σε αυτή την πολιτεία στοχεύει νήπια ηλικίας έως δύο ετών. για χειρουργικές αλλαγές φύλου, αναστολείς ορμονών και στείρωση.

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι μια μεμονωμένη κατάσταση, καθώς δεκάδες «Ιατρεία Φύλου» που στοχεύουν σε παιδιά και εφήβους εμφανίζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξυπηρετήσουν μια αγορά που έχει αναπτυχθεί ως ένα φαινόμενο αντιεπιστημονικής προπαγάνδας που προέρχεται ταυτόχρονα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες που προτείνουν τη σεξουαλική ταυτότητα να καθορίζεται από την ψυχολογική ταύτιση με το φύλο (ή αλλιώς μια μη δυαδική κατάσταση) και όχι από τα βιολογικά σεξουαλικά σας χαρακτηριστικά.



Μια πρόσφατη έρευνα από τον δημοσιογράφο Sloan Rachmuth αποκαλύπτει ότι τρεις κορυφαίες ιατρικές σχολές στη Βόρεια Καρολίνα είναι τώρα μεταβατικά νήπια ηλικίας έως δύο ετών, καθώς και εκπαιδεύουν μελλοντικούς γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης για το πώς να εκτελούν αυτές τις πειραματικές θεραπείες, όπως δικαιολογούνται από την απερίφραστα λανθασμένη αντίληψη ότι η ακόμα ασυνήθιστη και αβέβαιη ταυτότητα φύλου ενός μικρού παιδιού θα πρέπει να προλαμβάνει τα βιολογικά καθορισμένα σεξουαλικά χαρακτηριστικά και να απαιτεί τη μόνιμη αποδόμηση της βιολογικής βάσης για τη σεξουαλικότητα και την αναπαραγωγή τους μέσω μιας σειράς μη αναστρέψιμων ιατρικων διαδικασιών με ισόβια φαρμακευτικά προϊόντα όπως οι ορμόνες αναστολείς.

Για παράδειγμα, σε αυτό το αμφισβητήσιμο ιατρικό και ψυχιατρικό μοντέλο, ένα θηλυκό νήπιο ηλικίας μόλις δύο ετών θα μπορούσε να αναγνωριστεί ως «δυσφορικό φύλο» επειδή προτιμά να παίζει με φορτηγά αντί για κούκλες, και επομένως να παραπεμφθεί σε ένα μεταβατικό πρόγραμμα εάν οι γονείς του και οι ιατροί τους πιστούν ότι πρέπει να το κάνουν.

Για παράδειγμα, το Πρόγραμμα Υγείας Τρανσφυλικών του UNC [University of North Carolina] Health 2019 (αφού αφαιρέθηκε από τον ιστότοπό τους λόγω αντιδράσεων αλλά διατίθεται μέσω του WayBackMachine) παραθέτει 10 διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις στις προσφορές «Φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο»:

Τα πανεπιστήμια που αναπτύσσουν «φροντίδα επιβεβαίωσης φύλου» για νήπια και μικρά παιδιά που προσδιορίζονται στην έκθεση του Rachmuth είναι:Duke Health
UNC Υγεία
ECU [Πανεπιστήμιο Ανατολικής Καρολίνας] Υγείας

Η παλαιότερη επιβεβαιωτική αναφορά στην πολιτική του Duke Health βρίσκεται στο άρθρο του 2015 από το ABC11 , ανακοινώνοντας την ολοκαίνουργια κλινική φύλου που προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών σε παιδιά και εφήβους με δυσφορία φύλου. Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 2016 στο Duke Children’s Instagram παρακάτω δείχνει τη διευθύντριά τους, Δρ. Deanna Adkins, να αναφέρει ανοιχτά ότι έχει τρανσέξουαλ ασθενείς ηλικίας μόλις δύο ετών, αναγνωρίζοντας ότι «Δεν είναι αρκετά μεγάλα για να επιλέξουν συνειδητά αυτό που κάνουν… Δεν είναι επιλογή σε όλους τους ασθενείς μου».

Σύμφωνα με την έκθεση του Rachmuth, ο επίσημος ιστότοπος του UNC Health αναφέρει ότι δέχεται άτομα ηλικίας απο 4 ετών που ενδιαφέρονται να κάνουν μετάβαση φύλου:


«Δεχόμαστε παραπομπές από άλλους παρόχους ψυχικής υγείας και ιατρικούς παρόχους που ζητούν συμβουλή για τους τρανσέξουαλ ή τους μη δυαδικούς ασθενείς (ηλικίας 4–30 ετών) που διερευνούν όλες τις μορφές φροντίδας που επιβεβαιώνει το φύλο», η περιγραφή είναι στην ενότητα «Παραπομπές».

Ενώ όλοι οι σύνδεσμοι στην αναφορά του Rachmuth προς τον ιστότοπο του UNC Health καταργήθηκαν, το WayBackMachine εξακολουθεί να περιέχει το περιεχόμενο που φαινομενικά προσπαθούν να κρύψουν.

Η τελευταία ημερομηνία που αυτό το περιεχόμενο φαίνεται να εμφανίστηκε στον ιστότοπό τους πριν από δύο εβδομάδες, στις 17 Απριλίου .


Η τρίτη ιατρική σχολή με το όνομα, ECU Heath , άνοιξε την «Κλινική Υπερηφάνειας» της στις 12 Απριλίου 2022 , βλέποντας παιδιά όλων των ηλικιών.

Σύμφωνα με ένα άλλο ερευνητικό άρθρο του Rachmuth, η Βόρεια Καρολίνα φιλοξενεί περισσότερες από δώδεκα κλινικές όπως το Duke Health που «… στοχεύουν οικογένειες σε σχεδόν κάθε κομητεία με αυτό που αποκαλούν «φροντίδα επιβεβαίωσης φύλου». Η Rachmuth πιστεύει ότι αυτό που βρίσκεται πίσω από την ταχεία ανάπτυξη αυτού του κλάδου είναι μια «κοινωνική μετάδοση», επικαλούμενη έρευνα του 2010 που έδειχνε ότι μόνο 1 στους 50.000 ανθρώπους παγκοσμίως ανέφεραν ότι βιώνουν δυσφορία φύλου, ενώ η περυσινή μελέτη Pew διαπίστωσε ότι περίπου 1 στους 50 Αμερικανούς αναφέρουν τώρα ότι ταυτίζονται ως κάτι διαφορετικό από τη βιολογική τους φύλο.



Αν και υπάρχουν αναμφίβολα σημαντικοί κοινωνικοί παράγοντες που εμπλέκονται σε αυτό – το έργο της Jennifer Bilek που ρίχνει το πιο ισχυρό φως στα συμφραζόμενα στο ποιος και τι βρίσκεται πίσω από τη λεγόμενη Transgender Agenda.

Σε μια viral συνέντευξη που έδωσε ο James Patrick της Big Picture Media εξηγεί πώς ένα τεράστιο ιατροβιομηχανικό συγκρότημα με τεράστιες εισροές κεφαλαίων στην ανασυγκρότηση του νομικού ορισμού της ανθρώπινης ταυτότητας μέσω μιας μη βιολογικά βασισμένης, ασώματης και θεμελιωδώς διανθρωπιστικής έννοιας του φύλου. ταυτότητας, που προβάλλει τη σωματική αποδόμηση του σεξ και τις βίαιες ακρωτηριάσεις ή αυξήσεις μελών του ανθρώπινου σώματος ως «ανθρώπινο δικαίωμα».

Συνιστούμε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξή της παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτό το σκοτεινό και αηδιαστικό, αλλά απαραίτητο θέμα που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς.

Τέλος, τα καλά νέα είναι ότι το έργο ερευνητών δημοσιογράφων και ακτιβιστών, σε συνδυασμό, έχει φέρει στο προσκήνιο τον ακρωτηριασμό και τη στείρωση νηπίων και παιδιών υπό το λάβαρο της «φροντίδας που επιβεβαιώνει το φύλο» και μια σειρά από νομοσχέδια επί του παρόντος σε όλη τη χώρα. επιδιώκουν να απαγορεύσουν το ανεξέλεγκτο αυτό ιατρικό μάρκετινγκ και τη μετάβαση ανηλίκων, συμπεριλαμβανομένου ενός νόμου της Βόρειας Καρολίνας που μόλις πέρασε σήμερα το Σώμα τους . Μπορείτε να δείτε το House Bill 808 εδώ .

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους της ατζέντας των τρανσέξουαλ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Jennifer Bilek: 11th House: Transgender, Technology, Capitalism , και παρακολουθήστε το The HORRORS of TRANSITIONING . Για να εγγραφείτε σε μελλοντικές εκστρατείες ευαισθητοποίησης και εκκλήσεις για δράση σχετικά με αυτό το θέμα, επισκεφτείτε το Stand for Health Freedom και εγγραφείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου