Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Το Πάβλογκραντ φλέγεται – Τα ρωσικά πλήγματα έκαναν τη νύχτα, μέρα




Η δραστηριότητα των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στις πόλεις της πρώτης γραμμής, δείχνει ότι θα υπάρξει πράγματι μια αντεπίθεση και γι’ αυτό η Ρωσία προετοιμάζεται και αντιδρά αναλόγως.

Οι κινήσεις του στρατιωτικού εξοπλισμού και των τρένων καταγράφονται από τις μυστικές υπηρεσίες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και ως εκ τούτου, εδώ και ημέρες, έχουν προκληθεί συστηματικά και σοβαρά πλήγματα σε κόμβους μεταφορών και τοποθεσίες εφεδρειών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων

Πριν από μερικές ώρες, κάτοικοι της πόλης Πάβλογκραντ, στην περιοχή Ντνιπροπετρόβσκ, άρχισαν να αναφέρουν ισχυρές εκρήξεις και μεγάλη πυρκαγιά κοντά στον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Τα ρωσικά χτυπήματα έπληξαν είτε τους χώρους αποθήκευσης πυρομαχικών, είτε απευθείας τα τρένα που τα μετέφεραν. Μάρτυρες ανέφεραν ακόμα στα social media, μαζικές εκρήξεις αντιαεροπορικών πυραύλων S-300, ενώ φέρεται να καταστράφηκαν δύο συστοιχίες (έως 16 εγκαταστάσεις) S-300. Επιπλέον χτυπήθηκαν οχήματα ανεφοδιασμού με εφεδρικά πυρομαχικά.

Την ίδια στιγμή, Ουκρανοί πολιτικοί αναφέρουν ότι περισσότερα από 12 στρατηγικά βομβαρδιστικά που μεταφέρουν πυραύλους, απογειώθηκαν από ρωσικά αεροδρόμια, προμηνύοντας περαιτέρω μαζική πυραυλική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου