Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Ένα Τραγούδι Για Την Παλαιστίνη /Συναυλία Κυριακή 12 Νοέμβρη Ιωάννινα





ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 12μμ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΚΑΛΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μαζικά και αγωνιστικά, συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Συμμετέχουμε μαζικά στην συναυλία «ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ» την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 12μμ στο Θεατράκι στη Σκάλα.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους φορείς, τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλο το λαό της πόλης μας να ενώσουμε τις φωνές μας «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για το λαό της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη Λευτεριά και στην πατρίδα».

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας στα συλλαλητήρια και η καθημερινή πολύμορφη δράση για λευτεριά στην Παλαιστίνη έχουν τοποθετήσει τον λαό μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Οι αγώνες και οι φωνές μας συναντιούνται με τις φωνές των λαών όλου του κόσμου. Ο καθένας μας ξεχωριστά λέει στον λαό της Παλαιστίνης: "Δεν είστε μόνοι".

ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

Απαιτούμε:

• Να σταματήσει τώρα η σφαγή στη ΓΑΖΑ

• Να σταματήσει κάθε υποστήριξη στην Κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

• Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να ξεκουμπιστούν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα "Ψαρά".

• Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

• Να μην προχωρήσει η ελληνική εμπλοκή στο ισραηλινό σχέδιο που προβλέπει την απορρόφηση εκτοπισμένων Παλαιστινίων και από την Ελλάδα.

• Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Συνεχίζουμε, δε το βάζουμε κάτω, η σφαγή θα σταματήσει μόνο με κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων μέσα σε κάθε χώρα ενάντια στη καπιταλιστική βαρβαρότητα , τους πολέμους τη φτώχεια και την προσφυγιά!



epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου