Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Τι ποιο Δημοκρατικό απο το δημοψήφισμα σε ένα κόμμα ? Πως αντιλαμβάνονται οι αριστεροί την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??Οι παρεούλες του θεωρούνται Δημοκρατία ? ΣΥΡΙΖΑ: Εκρηκτικό κλίμα στην ΚΕ - Αποχωρήσεις αν δεν γίνει αμέσως ψηφοφορία για δημοψήφισμα, διαγραφές
Να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση Κασσελάκη, αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για δήμοψηφισμα ζητά η ομάδα της Έφης Αχτσιογλου, ενώ με αυτή την κίνηση συντάσσεται και η «Ομπρέλα». Στο ίδιο μήκος κύματος εμφανίζεται και η τάση Τεμπονέρα

Απο την πλευρά της η Ομπρέλα σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε ψηφοφορία η πρόταση για διαγραφές και δημοψήφισμα, θα αποχωρήσει καταγγέλλοντας τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες της νέας ηγεσίας.

Με βάση το περιεχόμενο της πρότασης θα ζητείται να αποσυρθεί το δημοψήφισμα, αλλά σημείο - κλειδί που θα κρίνει τη διαδικασία θα είναι το πόσοι τελικά από όσους στηρίζουν τον νέο Πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη θα συνταχθούν μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη δεν θα γίνει δεκτό να πραγματοποιηθούν ψηφοφορίες για το δημοψήφισμα και τις διαγραφές στην αρχή της συνεδρίασης.

Αν απορριφθεί με αυτό τον τρόπο η κοινή πρόταση που κατέθεσαν «Ομπρέλα» - ομάδα Αχτσιόγλου για ψηφοφορίες, είναι αρκετά πιθανό αρκετά στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης να αποχωρήσουν σχεδόν με την έναρξη της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου