Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Το Μαξίμου παρακολουθεί στενά 50 βουλευτές, για ενδεχόμενο «σαμποτάζ» Παίζουν με τη φωτιά οι αχάριστοι!



Υπό στενή παρακολούθηση βρίσκονται τουλάχιστον 50 εν ενεργεία βουλευτές της πλειοψηφίας, από το Μέγαρο Μαξίμου. Το πρωθυπουργικό αυτί... και το γερακίσιο μάτι βρίσκεται πάνω από κάθε τους κίνηση, κάθε τους επαφή, κάθε τους συνομιλία.

Τα μηνύματα που έφτασαν στο πρωθυπουργικό γραφείο είναι άκρως ανησυχητικά. Οι 50 ύποπτοι, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια του κόμματος στις ευρωεκλογές, αλλά αντίθετα, κάποιοι απ’ αυτούς θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε τα αποτελέσματα να είναι απογοητευτικά έως καταστροφικά για τον Κυριάκο μας!

Η εξέλιξη αυτή ήλθε όταν δεκάδες Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, συνειδητοποίησαν ότι ξαφνικά «αποστειρώθηκαν» από τον κυβερνητικό μηχανισμό. Οι πόρτες των υπουργείων, ξαφνικά έκλεισαν. Τα τηλεφωνήματα παρέμειναν αναπάντητα. Τα ρουσφέτια, κόπηκαν οριστικά. Από τη μία στιγμή στην άλλη, έγινε η ζωή τους «κόλαση»…

Οι βουλευτές λοιπόν, θεωρούν ότι ο κύκλος τους στο κόμμα Μητσοτάκη έχει κλείσει. Δεν κόβονται μόνο τα ρουσφέτια και οι διευκολύνσεις, αλλά και η ίδια τους η παρουσία στα επόμενα ψηφοδέλτια, ειδικά εάν ο Κυριάκος επιλέξει να πάει σε πρόωρες εκλογές που θα γίνουν με λίστα. Ένα σενάριο το οποίο συζητείται πλέον ανοιχτά. Ειδικά μετά την εσωκομματική ανταρσία κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο ομοφυλοφίλων.

Έτσι λοιπόν, οι συγκεκριμένοι βουλευτές έχουν μόνο έναν τρόπο αντίδρασης: Να σαμποτάρουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Κυριάκο στις ευρωεκλογές, ώστε το μήνυμα είναι τόσο ηχηρό όχι μόνο να μην διανοηθεί να πάει σε πρόωρες εκλογές με λίστα, αλλά να αναγκαστεί να τους συμπεριλάβει εκ νέου στα εθνικά ψηφοδέλτια, για να μην χάσει τους σταυρούς!

Όπως μου έλεγε κορυφαίο, ιστορικό στέλεχος της παράταξης, είναι η πρώτη φορά που η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές!

newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου