Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

«Κόβεται» από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ η Α.Μ.Ασημακοπούλου – Έτσι «ξεχνιούνται» τα emails και «σώζεται» η Νίκη Κεραμέως



Θα «κοπεί» σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά το ζήτημα που προκάλεσε με τα email που απέστειλε σε απόδημους.. Έλληνες ψηφοφόρους επιβεβαιώνοντας έτσι το pronews.gr, το οποίο είχε γράψει πως η ευρωβουλευτής θα «θυσιαστεί» προκειμένου να διασωθεί η ΥΠΕΣ Νίκη Κεραμέως.

Ο πρωθυπουργός έλαβε την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την υπόθεση με τη διαρροή των email ομογενών.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο ζήτημα, είχε πει πως «η κυβέρνηση διεξάγει τη δική της έρευνα», αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Βέβαια, εδώ τίθεται ένα ζήτημα: Με το «κόψιμο» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, το Μαξίμου επί της ουσίας παραδέχεται πως η διαρροή των emails έγινε από το υπουργείο εσωτερικών.

Γιατί αν δεν είχε γίνει ποιος είναι ο λόγος της τιμωρίας της ευρωβουλευτού.

Αν λοιπόν έχει γίνει διαρροή θα πρέπει να δώσει μία εξήγηση το Μαξίμου για ποιο λόγο μένει στο απυρόβλητο η Νίκη Κεραμέως.
Η Nίκη Κεραμέως είναι γνωστό πως είναι αρεστή στην αμερικανική πρεσβεία, τουλάχιστον περισσότερο από ότι η Α.Μ.Ασημακοπούλου και αυτό είναι πάντα ένας λόγος σοβαρός…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου