Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Γιατί οι Rothschild έχουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τις δοκιμές COVID-19 απο το 2015;





Ενώ οι λεγόμενοι «συνωμοσιολόγοι» συνεχίζουν να επαληθεύονται μέρα με τη μέρα, σε όσα είχαν πει για την ατζέντα COVID-19, μια συνωμοσία ξεχωρίζει – το γεγονός ότι ένα μέλος της οικογένειας Rothschild κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεστ COVID-19 απο το 2015.

Αυτός είναι Richard Rothschild που του χορηγήθηκε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το “System and Method for Testing for COVID-19” με ημερομηνία κατάθεσης για πρώτη φορά το 2015.

Ναι σωστά διάβασες!

Για τον μέσο άνθρωπο είναι σίγουρα δύσκολο να διαχειριστεί τόσες πολλές πληροφορίες, πόσο μάλλον όταν αυτές ακούγονται ιδιαίτερα “τραβηγμένες”, με αποτέλεσμα να τις απορρίπτει εξ ολοκλήρου. Αυτός είναι και ο λόγος που μας αφήνουν (προς το παρόν) ελεύθερους να παρουσιάζουμε αυτά τα θέματα που κρύβονται σε κοινή θέα…

Πατήστε το σύνδεσμο να δείτε και μόνοι σας: https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-2020279585-A1!

Δεν είναι εύκολο να δοθεί απάντηση, καθώς θα χρειαστεί (αναγκαστικά) να κάνουμε μεγάλα άλματα σκέψης για να δώσουμε μια λογικοφανές εξήγηση. Τον Οκτώβριο του 2020, το Reuters προσπάθησε με ένα άρθρο «έλεγχος δεδομένων» σχετικά με το θέμα, να περιγράψει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως «παραπληροφόρηση».

Ωστόσο, γρήγορα πέρασε σε αμυντική θέση σημειώνοντας ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα τέτοιο σύστημα δεν υποβλήθηκε μέχρι τον Μάιο του 2020. Το Reuters ισχυρίστηκε επίσης ότι το άτομο που αποκάλυψε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Rothschild) συνδύασε τον ορισμό της «ημερομηνίας προτεραιότητας» και της «ημερομηνίας αίτησης».”

«Η ημερομηνία προτεραιότητας μπορεί να αναφέρεται στην παλαιότερη ημερομηνία κατάθεσης σε μια οικογένεια σχετικών αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή στην παλαιότερη ημερομηνία κατάθεσης ενός συγκεκριμένου χαρακτηριστικού μιας εφεύρεσης. Σε αυτήν την περίπτωση, η 13η Οκτωβρίου 2015 είναι όταν ο Rothschild έκανε για πρώτη φορά μια προσωρινή αίτηση εντός αυτής της οικογένειας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας».

Επιπλέον, το Reuters αποκάλυψε ότι ένα ξεχωριστό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα «Σύστημα και Μέθοδος Χρήσης, Εμφάνισης Βιομετρικών Δεδομένων» κατατέθηκε τον Απρίλιο του 2017. Ο ιστότοπος έκρινε τελικά τον ισχυρισμό ως ψευδή, εξηγώντας ότι «το έτος 2015 ήταν όταν ο Rothschild κατέθεσε για πρώτη φορά μια προσωρινή αίτηση στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το έτος 2017 είναι η ημερομηνία κατάθεσης ενός σχετικού, αλλά ξεχωριστού διπλώματος ευρεσιτεχνίας εντός της οικογένειας.»

Ενώ η ταυτότητα του κατόχου του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του 2015 παραμένει μυστήριο, η βρετανική καταγωγή του μπορεί ενδεχομένως να ανιχνευθεί στην οικογένεια του Nathan Mayer Rothschild. Ο πατριάρχης του αγγλικού υποκαταστήματος της τραπεζικής οικογένειας Rothschild στο Ηνωμένο Βασίλειο και γιός του Mayer Amschel Rothschild.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που εξηγεί γιατί τα πάντα από το 1492 είναι μια απάτη που σχετίζεται με τους Rothschild.


anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου