Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Υπόθεση-σοκ στη Θεσσαλονίκη -Εμπόριο οργάνων με δόλωμα εμφανίσιμη γυναίκα! Η γνωριμία στο μπαρ, το διαμέρισμα «παγίδα» και τα παγάκια στη μπανιέρα




Η ανατριχιαστική αναφορά για απόπειρα αρπαγής οργάνων με δόλωμα μια εμφανίσιμη γυναίκα έχει φουντώσει εκ νέου το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Σε κοινωνικά δίκτυα αλλά και από στόμα σε στόμα συζητείται το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο παραπέμπει σε σκοτεινή και φρικώδη σειρά του Netflix.
Η «Espresso» αναζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ιστορία που έχει αναστατώσει πολλούς στη μακεδονική πρωτεύουσα και αποθαρρύνει αρκετούς να κάνουν νυχτερινές… γνωριμίες. Η υπόθεση έχει αφετηρία ένα μπαρ κεντρικής λεωφόρου. Εκεί διασκέδαζε με τη συντροφιά του ένας άνδρας μέσης ηλικίας, όπως ακριβώς έκανε παραδίπλα τους ακόμα μία παρέα με δυο τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.
H προσέγγιση

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο άνδρας της μιας παρέας διαπίστωσε πως η μία ελκυστική γυναίκα της διπλανής συντροφιάς τον πρόσεχε. Ετσι, με ευπρέπεια προσέγγισε την κοπέλα και την κέρασε κάποια ποτά καθώς εκείνη ανταποκρίθηκε και η δική της παρέα δεν φάνηκε να έχει αντίρρηση. Οταν η νύχτα κύλησε και το κλίμα ζεστάθηκε, οι δυο τους συμφώνησαν να πάνε κάπου μόνοι αφήνοντας τις παρέες τους να συνεχίσουν.

Η κοπέλα ακολούθησε τον άνδρα στο αυτοκίνητό του και συμφώνησε να συνεχίσουν σπίτι του, καθώς υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως η κοπέλα εκδήλωσε δισταγμό λέγοντας πως μπορεί να το θέλει, αλλά δυσκολεύεται να ακολουθήσει στο σπίτι του έναν άνδρα που γνώρισε μόλις πριν από λίγες ώρες.

Ετσι αντιπρότεινε να συνεχίσουν στο δικό της για να νιώθει καλύτερα στο δικό της περιβάλλον. Εκείνος δεν είχε αντίρρηση και με την καθοδήγησή της πήγαν στο διαμέρισμά της.
Η αποκρουστική εικόνα

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» οι δυο τους ανέβηκαν στο διαμέρισμα και έβαλαν να πιουν από ένα ποτό. Κάποια στιγμή εκείνος ζήτησε να πάει στο μπάνιο. Μπαίνοντας όμως ένιωσε έντονο κρύο. Αναζητώντας την πηγή της ψυχρότητας κοίταξε προς την μπανιέρα.

Τραβώντας την κουρτίνα είδε πως ήταν γεμάτη παγάκια και «πάγωσε» και εκείνος. Ταυτόχρονα άκουσε ανδρικές φωνές μέσα από το διαμέρισμα, αν και υποτίθεται πως ήταν μόνος με την κοπέλα. Αμέσως αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και από το κινητό που είχε πάρει μαζί του στο μπάνιο κάλεσε έντρομος την Αμεση Δράση.

Κλειδωμένος ακόμα στο μπάνιο, έπειτα από λίγο διαπίστωσε ότι οι φωνές των ανδρών και της κοπέλας δεν ακούγονταν. Δειλά δειλά βγήκε από το μπάνιο και είδε πως το διαμέρισμα ήταν άδειο. Ολοι είχαν γίνει καπνός. Βγαίνοντας από το διαμέρισμα, έφταναν και οι αστυνομικοί.

Εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τι του είχε συμβεί και τότε βεβαιώθηκε ότι, αν δεν είχε μαζί του το κινητό στο μπάνιο, θα είχε γίνει έρμαιο στα χέρια κυκλώματος εμπορίας οργάνων! Το δόλωμα ήταν η γυναίκα, και το θύμα «δωρητής» ο ανυποψίαστος που την ακολουθούσε.
Δεν είναι η μοναδική υπόθεση

Δεν είναι όμως η μοναδική υπόθεση με κυκλώματα εμπορίας οργάνων στη Θεσσαλονίκη με «δολώματα» ωραίες γυναίκες! Ανδρας με παρόμοιο τρόπο οδηγήθηκε σε ένα διαμέρισμα και πηγαίνοντας και εκείνος στο μπάνιο είδε κουτιά μεταφοράς οργάνων.

Σε αυτή την εκδοχή οι άνδρες που κλήθηκαν από την κοπέλα «δόλωμα» επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα του μπάνιου και τράπηκαν σε φυγή μόνο όταν ο έντρομος άνδρας τούς φώναζε ότι έχει ήδη καλέσει την Αστυνομία. Κοινό στοιχείο επίσης και στις δύο εκδοχές είναι πως τα διαμερίσματα ήταν μισθωμένα ως Airbnb με στοιχεία ανύπαρκτων προσώπων.

Παρόμοια αναφορά στις Αρχές είχε γίνει πάλι στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2023. Σύμφωνα με αυτή, ο άνδρας που οδηγήθηκε σε διαμέρισμα από γυναίκα που γνώρισε σε μπαρ δέχτηκε επίθεση από αγνώστους προκειμένου να του αφαιρέσουν κάποιο όργανο.

Ο συγκεκριμένος, αν και χτυπημένος, όπως είπε, κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο η αστυνομική έρευνα δεν βρήκε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του και υπήρξαν οι σχετικές διαψεύσεις.

Ωστόσο δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ότι σε Βαλκάνια και στην Τουρκία έχουν γίνει συλλήψεις για εμπόριο οργάνων από εξαθλιωμένους που τα πωλούν για να επιβιώσουν. Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς τον Απρίλιο του 2019 τελωνειακοί της ΑΑΔΕ είχαν εντοπίσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ένα κουτί με μόσχευμα κερατοειδούς στις αποσκευές μιας γυναίκας που είχε αποβιβαστεί από πτήση Μόσχα – Θεσσαλονίκη.

Ο σκληροκερατοειδικός δακτύλιος ήταν αποθηκευμένος σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χαρτοκιβώτιο με παγοθήκες και μια πλαστική ειδική συσκευασία με ρωσική σήμανση, τυλιγμένη σε φελιζόλ. Μάλιστα είχαν δοθεί και φωτογραφίες της συσκευασίας στη δημοσιότητα.

Η γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι θα αναλάμβανε, ως ταξιδιωτική συνοδός, να παραλαμβάνει ξένους από τη Θεσσαλονίκη και να τους συνοδεύει στην Κέρκυρα. Υποστήριξε για το κιβώτιο ότι έκανε διευκόλυνση νομίζοντας ότι θα παρέδιδε φάρμακα σε υπάλληλο του τουριστικού γραφείου.

Οι «κακές γλώσσες» όμως ψιθύριζαν πως κάποιος γιατρός είχε κανονίσει για ασθενή του να βρει το μόσχευμα από τη Ρωσία πληρώνοντας αντίστοιχα και να το παραλάβει, όμως η δουλειά «στράβωσε» και δεν εμφανίστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου