Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που βάζει τέλος στους αεροψεκασμούς χημικών στο Τένεσι




Το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στο Τένεσι απαγορεύει «την σκόπιμη έγχυση, απελευθέρωση ή διασπορά, με οποιοδήποτε μέσο χημικών, χημικών ενώσεων, ουσιών ή συσκευών εντός των συνόρων του κράτους, που έχει ρητό σκοπό να επηρεάσει τη θερμοκρασία, τον καιρό ή την ένταση του ηλιακού φωτός».

Η Γερουσία του Τενεσί έχει λάβει οριστική θέση κατά του αμφιλεγόμενου θέματος των «chemtrails» (αεροψεκασμών) ψηφίζοντας το νομοσχέδιο SB 2691/HB 2063.

Το νομοσχέδιο, το οποίο στοχεύει στην απαγόρευση της σκόπιμης απελευθέρωσης χημικών ουσιών στην ατμόσφαιρα για λόγους γεωμηχανικής, υποστηρίχθηκε και προωθήθηκε από τον εκπρόσωπο Monty Fritts (R-Kingston) και τον γερουσιαστή Steve Southerland (R-Morristown) και κέρδισε την έγκριση της Γερουσίας, ανέφερε το Tennessean.

Από τους 30 Γερουσιαστές – 24 ψήφισαν υπέρ και 6 κατά. Ας ελπίσουμε ότι και άλλα κράτη θα ακολουθήσουν τώρα το παράδειγμά τους.

Η ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στη συνεχιζόμενη συζήτηση για τη γεωμηχανική και τη χειραγώγηση του περιβάλλοντος. Οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου πιστεύουν ότι είναι ένα απαραίτητο βήμα για τη διασφάλιση του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας από μη ρυθμιζόμενες πρακτικές γεωμηχανικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου