Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννενα: Ημερίδα για την ορθή διαχείριση κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων



Αποτέλεσμα εικόνας για ορθή διαχείριση κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Ημερίδα με θέμα «Ορθή Διαχείριση των Κενών Πλαστικών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων», πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.00 στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου στον Κατσικά.

Την ημερίδα διοργανώνουν ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης & Ανακύκλωσης, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας , το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αγροεφοδίων Νομού Ιωαννίνων , και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων.
Η ενημερωτική ημερίδα στοχεύει στην άμβλυνση των προβλημάτων που προκύπτουν από τη διασπορά των άδειων συσκευασιών φυτοφαρμάκων στο περιβάλλον. Απευθύνεται σε παραγωγούς, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς, γεωπόνους, υπηρεσιακούς παράγοντες, υπεύθυνους καταστημάτων πώλησης γεωργικών φαρμάκων και γενικότερα σε όλους τους εμπλεκόμενους με τη διαχείριση, χρήση και διακίνηση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 – Κατσικά, πρώην Δημαρχείο
17.45 -18.00 : Προσέλευση
18.00 : Χαιρετισμός από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Δημήτριο Κατηρτσίδη
18.10: Εισαγωγική παρέμβαση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αγροεφοδίων Νομού Ιωαννίνων, κ. Μιχάλη Δεβέκο
18.20: Ομιλία με θέμα “Διαχείριση κενών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων” από τον Γεωπόνο του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας (Ε.ΣΥ.Φ.), κ. Μηνά Πελεκάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου