Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

play...ξεκίνησε χθες και σηματοδοτεί µια νέα εποχή στα τυχερά παιχνίδια .




Αποτέλεσμα εικόνας για playopap

Ένας καινούργιος χώρος ξεκίνησε χθες την λειτουργία του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Ιωάννινα , έχοντας σαν σκοπό του να φέρει γούρι σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, με πολλά κέρδη.

Η λειτουργία  και σηματοδοτεί µια νέα εποχή στα τυχερά παιχνίδια . 


Επισκεφθήκαμε τον χώρο  και αυτό που μας εντυπωσίασε πολύ ειναι ,το ευχάριστο προσωπικό, όμορφος χώρος, καθαρό περιβάλλον, πολύ καλό σέρβις..


Το όριο ηλικίας είναι αυστηρό στα παιχνίδια αυτά, κάτι που κάνει ακόµα πιο έντονα αισθητή την προσπάθεια οµαλής και ορθής λειτουργίας τους. Έτσι αποκλείονται αυτόµατα οι νεαροί παίκτες κάτω των 21 ετών.
Η Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) έχει πιστοποιήσει τα λειτουργούντα καταστήματα, ενώ, όπως αναφέρουν στελέχη της, είναι σε πλήρη λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα, βάσει του οποίου θα παρακολουθείται online και σε πραγματικό χρόνο η διενέργεια του παίγνιου. Υπενθυμίζεται ότι για να συμμετάσχει κάποιος στα παίγνια των VLTs θα πρέπει να διαθέτει ειδική (ηλεκτρονική) κάρτα παίκτη, η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη στο μηχάνημα καθ’ όλη τη διάρκεια διενέργειας του παίγνιου. Μέσω της κάρτας θα καταγράφεται κάθε ποντάρισμα, όπως επίσης και κάθε απώλεια ή κέρδος χρημάτων από τον παίκτη. Σύμφωνα με την ΕΕΕΠ, ο ελληνικός κανονισμός διενέργειας του παίγνιου, είναι ο δεύτερος πιο αυστηρός μετά εκείνον που ισχύει στη Νορβηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου