Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Τρία ακόμη Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών στην Ήπειρο, εκτός προς το παρόν η Θεσπρωτία
"Φορτώνουν" την Ήπειρο με τρία ακόμη Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων-Μεταναστών σε Γιάννινα, Άρτα και Πρέβεζα, ενώ εκτός φαίνεται να μένει η Θεσπρωτία, λόγω της γεωγραφικής της θέσης και του λιμανιού.Παρότι έχουν γίνει αναγνωριστικές επισκέψεις αρμοδίων υπηρεσιών στα κτίρια του παλαιού εργοστασίου Φιλιατών, όλα δείχνουν, εκτός αν ανατραπούν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή, πως η Θεσπρωτία δεν θα επιλεγεί για τη λειτουργία Ειδικού Κέντρου.

Θα πρόκειται για δομές «ελεγχόμενης φιλοξενίας», οι οποίες θα έχουν δυναμικότητα από 500 έως και 2.000 θέσεις η καθεμία.

Να σημειωθεί ότι η Ήπειρος φιλοξενεί σήμερα περίπου τέσσερις χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, με τον μεγαλύτερο αριθμό να βρίσκεται στο νομό Ιωαννίνων.

Ήδη με βάση τα πληθυσμιακά δεδομένα της περιοχής είναι πάρα πολλοί και εκτίμηση των πολιτών είναι ότι η περιοχή δεν μπορεί να σηκώσει άλλο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος.epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου