Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-0


ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός, κόλλησαν στο μηδέν (0-0) στους Ζωσιμάδες για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.


Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, δύο δοκάρια, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ.
Ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες.

Στο 14' το τετ α τετ του Λέο που "έβγαλε" ο Κνετ, στο 22' με την κεφαλιά του Παντελάκη που πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Ο Ελευθεριάδης πέρασε τον Καρασαλίδη και το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή και αριστερά χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός, μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και στο 53' ο Βέργος δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι και να στείλει τη μπάλα προς την εστία του Χουτεσιώτη (έκοψε ο Παντελάκης).

Στο 58' ο Αριγίμπι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απομάκρυνε.

Ο Καρτάλης που μπήκε στο 61' αντί του Νάουμετς, ανέλαβε όλες τις εκτελέσεις των στατικών φάσεων του ΠΑΣ, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Ελευθεριάδης από τα άκρα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, ενώ ο Λέο με την ταχύτητα, τη δύναμή του και την καλή τεχνική κατάρτιση αποτέλεσε μόνιμη απειλή, όπως στο 66', όταν το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Κνετ.

Στα τελευταία 15΄, ο ΠΑΣ πίεσε ασφυκτικά τον Παναιτωλικό και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν το ματς.

Στο 73' ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μεντόσα στον Καρτάλη, αλλά ο ρέφερι Ευαγγέλου δεν είδε παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Αποκορύφωμα των σημαντικών ευκαιριών ήταν το δοκάρι του Παντελάκη σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, στο 85'.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Χουτεσιώτης, Σάλιακας (Οικονομόπουλος 74'), Παντελάκης, Κάργας, Πίρμαν, Σιόντης, Λιάσος (Ντομίνγκεθ 74'), Νάουμετς (Καρτάλης 61'), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (Μαλής 72'), Βάντερσον, Ντάλσιο (Τσιγγάρας 92'), Ντίας, Αριγίμπι (Μάζουρεκ 65'), Γιάκολις, Μεντόσα (Ντουάρτε 92'), Βέργος


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου