Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Επικίνδυνη προβοκάτσια στην Θράκη με τον ψευδομουφτή, καταιγισμός απειλών από Τούρκους αξιωματούχους.


Άκρως επικίνδυνα γεγονότα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην Θράκη. Γεγονότα με έντονη οσμή προβοκάτσιας, αφού 


πολλοί τούρκοι αξιωματούχοι εκμεταλλεύτηκαν το συγκεκριμένο γεγονός για να εξαπολύσουν μίσος και απειλές κατά της Ελλάδος.

Αυτό είναι το σύνθημα που άγνωστη έγραψαν στο ασανσέρ της οικίας του ψευδομουφτή

Όλα ξεκίνησαν με την αναγραφή συνθημάτων στην οικία που διαμένει ο καταδικασμένος ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ. Συγκεκριμένα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει ο ψευδομουφτής, κάποιοι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου έγραψαν «Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος». Ενώ είναι εμφανές ότι πρόκειται για προβοκάτσια προκειμένου να την εκμεταλλευτεί η Τουρκία, άρχισε ένας ορυμαγδός σε ανώτατο επίπεδο όπως ήταν επόμενο.

Πρώτα η επίσημη δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Αξόι, ως απάντηση σε ερώτημα σχετικά με το ρατσιστικό απειλητικό μήνυμα που γράφτηκε στο ασανσέρ της κατοικίας του μουφτή Αχμέτ Μετέ στην Ξάνθη της ΕλλάδαςΧαμί Αξόι

«Καταδικάζουμε το ρατσιστικό και απειλητικό μήνυμα που γράφτηκε στο ασανσέρ του διαμερίσματος της κατοικίας του Αχμέτ Μετέ μουφτή Ξάνθης στην Ελλάδα. Το περιστατικό αυτό αποκάλυψε για άλλη μία φορά τη μισαλλοδοξία ρατσιστικών και εξτρεμιστικών ομάδων στην Ελλάδα ενάντια στην ύπαρξή της τουρκικής μειονότητας στη δυτική Θράκη και των εκπροσώπων τους. Περιμένουμε από το ελληνικό κράτος να διαφωτίσει αυτό το φρικτό περιστατικό, να διεξαγάγει μία έρευνα με τη δέουσα σοβαρότητα και ευαισθησία και να προσαγάγει τους δράστες στη δικαιοσύνη.»

Ακολούθησε η ανακοίνωση του «κόμματος της Άγκυρας», του DEB. Που φυσικά δεν έδειξε καμία ευαισθησία στις μαζικές δολοφονίες πολιτών στην Τουρκία.Η ανακοίνωση του κόμματος DEB που ελέγχεται από την Άγκυρα

¨Η αναγραφή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου του ¨Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος¨. στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο μουφτής μας Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, το μίσος και το ρατσισμό που εκτρέφουν κάποια μέρη κατά της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης. Καταδικάζουμε έντονα αυτού του είδους τις προκλητικές δράσεις και ρητορικές μίσους, ενώ μετά από την επίθεση που έγινε, προσδοκούμε οι αρμόδιοι επειγόντως να πράξουν τα απαραίτητα¨.

Ακολούθησαν φυσικά ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής, αλλά και ο ισλαμοφασίστας που έκανε κήρυγμα στην Αγία Σοφία, κρατώντας ξίφος! Ο περιβόητος Ερμπάς, υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας!




Αυτές οι υποθέσεις θέλουν μεγάλη προσοχή διότι έτσι ξεκίνησαν και τα Σεπτεμβριανά. Με μία προβοκάτσια των τούρκων. Έτσι ξεκίνησε και η εισβολή των τούρκων στην Κύπρο. Με μία προβοκάτσια των τούρκων. Ελπίζουμε οι ελληνικές υπηρεσίες να πράξουν το καθήκον τους στο ακέραιο.Ο ελεεινός υπουργός που βεβήλωσε την Αγία Σοφία κρατώντας ξίφος, παριστάνει τον εξοργισμένο




Πληροφορίες από τα τούρκικα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου