Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

H σιωπηρη επανασταση των Ελληνων...ερχεται συντομα και το πεζοδρομιο... Σχεδόν όλη η Ελλάδα SMS - Πιερρακάκης: «8,6 εκατ. μηνύματα το Σαββατοκύριακο στο 13033!»




Τα 8,6 εκατ. έφθασαν το Σαββατοκύριακο τα SMS στο 13033 για κυκλοφορία στους δρόμους τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.Πρόκειται για 4,7 εκατ. μηνύματα το 

Οι Βλάχοι- ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΣ 3 45221 Ιωάννινα -http://oivlaxoi.blogspot.com τηλ 2651 070021

Σάββατο και 3,9 εκατ. την Κυριακή, ελαφρώς αυξημένα σε σχέση με το πρώτο λοκντάουν ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης.
Στο πρώτο απαγορευτικό, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εστάλησαν 110 εκατ. μηνύματα σε 42 μέρες, δηλαδή κατά μέσο όρο 2,6 εκατ. μηνύματα την ημέρα.

«Βέβαια και τότε, στην πρώτη περίοδο (του λοκντάουν) ήταν πολύ λιγότερα, και στη δεύτερη είχαμε προσεγγίσει τα 3 με 3,5 εκατ. μηνύματα.

Έχουμε και την προσθήκη τώρα των γονιών που πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο» διευκρίνισε.«Το σύστημα ανταποκρίνεται επαρκώς, είχαμε ελάχιστες αρρυθμίες στην αρχή, αλλά αν ο πολίτης έχει κάνει φραγή στα πενταψήφια πρέπει να μιλήσει με τον πάροχο για να τα λαμβάνει και να τα στέλνει» εξήγησε.

«Δεν βλέπουμε εμείς τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός στο σύστημα» ξεκαθάρισε δε. Όπως ανέφερε, τα περί 1 εκατ. μηνυμάτων για άθληση (6) που ανέφερε τη Δευτέρα ο Στέλιος Πέτσας ήταν κατά προσέγγιση.Για τα προβλήματα των πολιτών στην εξυπηρέτησή τους λόγω κορωνοϊού, ο κ. Πιερρακάκης δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή ο κάθε πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού ψηφιακά με τα myKEPlive, δηλαδή μπορεί να μπει στο gov.gr να κλείσει ραντεβού ψηφιακά.

«Χθες μόλις ενταθήκαν 34 δήμοι στην υπηρεσία. Παρέχονται ήδη πάνω από 50 υπηρεσίες και υπάρχουν 4 υπηρεσίες ανά δήμο.

Κλείνεις ραντεβού με τον αριθμό του Taxis. Λαμβάνεις έγγραφο μέσω mail ή με ταχυδρομείο δωρεάν» τόνισε.Μάλιστα, πρόσθεσε ο υπουργός, υπάρχει νέα υπηρεσία, μια ειδική κατηγορία εξυπηρέτησης ανθρώπων με προβλήτα ακοής, με την οποία μπαίνει στη συζήτηση τρίτο πρόσωπο που γνωρίζει νοηματική.>


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου