Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Τι συμβαίνει με τη GOOGLE, τα Ellinika Hoaxes και την κυβέρνηση; (Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή)



Η αλήθεια είναι πως η οικογένεια Μητσοτάκη, αν και δηλωμένη ως κεντρώα, διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις με την ακροδεξιά.

BRUNO COFFE STORES - Ιωάννινα Πλατεία Πύρρου 4 ΤΗΛ : 2651022700

Άλλωστε, ως γνωστόν, ο πατέρας Μητσοτάκης με την αποστασία του, υπήρξε ο ''πρόδρομος'' της Χούντας.
Αλλά και όπως θα θυμάστε, στην κηδεία του, ο Κοκός, πλάνταξε στο κλάμα...
Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως για έναν ανεξήγητο λόγο, όταν ένας Μητσοτάκης είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ως δια μαγείας, εξαφανίζονται τα ακροδεξιά κόμματα, από την πολιτική σκηνή.
Φαίνεται όμως πως οι Μητσοτάκηδες, πέραν από τη σχέση τους με την άκρα δεξιά και τη Χούντα, έχουν υιοθετήσει και τις τακτικές τους.
Για παράδειγμα, ο γέρο-Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, είχε αναθέσει στον Μαυρίκη, να παρακολουθεί τα τηλέφωνα εκείνων που τους θεωρούσε επικίνδυνους.
Σήμερα ο Κυριάκος, δεν ξέρουμε αν παρακολουθεί, μέσω του φυτευτού σεκιουριτά της ΕΥΠ, όποιον θεωρεί επικίνδυνο - η αλήθεια είναι πως δεν θα πέσουμε και από τα σύννεφα, αν αργότερα αποκαλυφθεί πως συνέβη κι αυτό- αλλά ένα είναι το βέβαιο.
Πως υιοθέτησε μια άλλη Χουντική τακτική, αυτή του περιορισμού της ελευθερίας του λόγου και των απόψεων.
Ειδικότερα, φρόντισε τον έλεγχο των απόψεων, αφού μέσω της λίστας Πέτσα, επιβράβευσε εκείνους που τον θεοποιούν και φίμωσε από το διαδίκτυο, φωνές που τολμούν και λένε την αλήθεια.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των κορυφαίων διαφημιζομένων κομμάτων από την GOOGLE, η Νέα Δημοκρατία, από τις 20 Μαρτίου 2019 μέχρι και τις 12 Μαΐου 2020, δαπάνησε συνολικά 648.950 ευρώ σε πολιτικές διαφημίσεις, ποσό που αποτελεί το τρίτο υψηλότερο στην Ευρώπη μετά το Συντηρητικό (1.053.600 ευρώ) και το Εργατικό (692.450 ευρώ) κόμμα στην Αγγλία.
Τώρα, αν όπως λένε οι κακές γλώσσες, αυτή η δαπάνη της Νέας Δημοκρατίας, έχει σχέση με το γεγονός ότι η GOOGLE είναι επιχείρηση η οποία και προσέχει τους πελάτες της και ίσως, ως ένδειξη ευχαρίστησης προς την Ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέθεσε από τον Ιανουάριο του 2020, η διεύθυνση της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε μία Ελληνίδα, την κυρία Πέγκυ Αναγνωστάκου, δημιουργώντας μάλιστα και έδρα την Αθήνα, αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε να το ισχυριστούμε, μιας και δεν το έχουμε διασταυρώσει.
Πάντως, η αλήθεια είναι πως, από την ώρα που ανέλαβε η Αναγνωστάκου και μετά, τα site που δεν αποδέχονται πως ο Κυριάκος, είναι ο νέος ''Μωυσής'' ανακαλύπτουν καθημερινά, πολλά μυστήρια και υπάρχουν πλέον πολλές διαμαρτυρίες.
Τα πράγματα όμως είναι χειρότερα, με τη facebook Hellas.
Όπου εκεί γίνεται ένα πραγματικό σφαγείο, από τα Ellinika Hoaxes και τους εντελώς αναρμόδιους, που κρίνουν την εγκυρότητα μιας είδησης.
Η facebook Hellas, έχει κατεβάσει λογαριασμούς και σελίδες και έχει αποκλείσει την αναμετάδοση, μέσω της πλατφόρμας της, δημοσιεύσεων, από πολλά sites και blogs.
Τα οποία όμως είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό.
Πως ήταν επικριτικά για την κυβέρνηση και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Θα μου πείτε, μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός.
Όπως και ως τυχαίο γεγονός, εκλαμβάνουμε ότι ανατέθηκε από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Ηλίας Μόσιαλος, που πέραν από πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, συνεργάζεται και με τα Ellinika Hoaxes, να είναι ο εκπρόσωπος τη χώρας μας, σε διεθνείς οργανισμούς για θέματα διαχείρισης του Covid-19.
Σα πολλά παράξενα και τυχαία γεγονότα, όμως δεν συμβαίνουν;
Τα οποία, πόσο τυχαία μπορεί να θεωρηθούν, όταν καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων κι εμείς, πως μέλη μας, πως έπαψαν εδώ και καιρό να δέχονται ενημερώσεις νέων δημοσιεύσεων ή ότι δυσκολεύονται -πολλές φορές μάλιστα αδυνατούν- να μπουν στη σελίδα του Πυρήνα ή πως ξαφνικά ανακάλυψαν ότι έχει αφαιρεθεί -χωρίς να το έχουν κάνει αυτοί- το like απ΄τη σελίδα μας;
Το πράγμα όμως, δεν έχει αφεθεί στην τύχη του.
Και οι ''πρόθυμοι'', καλά θα κάνουν να μάθουν, για την τύχη του Χρήστου Μαυρίκη.
Που όταν οδηγούνταν στη Δικαιοσύνη και αργότερα στη φυλακή, οι Μητσοτάκηδες έκαναν τον Σημίτη (κινέζο).


fonaklas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου