Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Γιάννενα: Yπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής από το Π.Γ.Ν.Ι.





Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ενημερώνει ότι η Ψυχιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Ι. και το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων της Ψυχιατρικής Κλινικής μας, σε συνεργασία με τις ακόλουθες δομές ψυχικής υγείας του Τομέα Ψυχικής Υγείας 

FGAS ΦΑΡΜΆΚΗΣ Διεύθυνση: 5ο χλμ Ιωαννίνων Αθηνών Τηλ.: 26510 92014, 26510 93030, 26510 57956 Φαξ: 26510 92064, 26510 57137 Ταχ. Κωδ.: 45 500 Email: info@fgas.eu Emails Επικοινωνίας Εταιρεία: info@fgas.eu Εξυπηρέτηση Πελατών: xima@fgas.eu Υγραεριοκίνηση: ygraeriokinisi@fgas.eu Τεχνικό τμήμα: service@fgas.eu

Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας: Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου (ΕΠΡΟΨΥΗ), Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (ΕΨΕΠ) και TACTHellas, έχουν οργανώσει μια υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής των εργαζομένων που βρίσκονται σε ιδιαίτερη πίεση την δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε, καθώς και των συμπολιτών μας και των οικογενειών τους που βρίσκονται σε καραντίνα.

Η Υπηρεσία απευθύνεται:

1. Στο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, δίνοντας προτεραιότητα στο προσωπικό που βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» αντιμετώπισης του Covid.

Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη για τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν έλθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid, καθώς και για τους εργαζόμενους του Π.Γ.Ν.Ι. που νοιώθουν την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης για την κρίση.

Αυτονόητη είναι η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας υποστήριξης και για το προσωπικό άλλων Νοσοκομείων της ευρύτερης περιφέρειας που ενδεχομένως αναπτύξουν κλίνες για νοσηλεία ασθενών με Covid.

Για τη διασφάλιση του κλίματος εμπιστοσύνης και την απομάκρυνση κάθε ενδεχόμενου στιγματισμού, η υποστηρικτική παρέμβαση των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, σχεδιάζεται να γίνεται κατά κύριο λόγο από επαγγελματίες ψυχικής υγείας των άλλων δομών ψυχικής υγείας.

2. Στα άτομα της κοινότητας που έχουν τεθεί σε καραντίνα.

3. Στους γονείς και τα παιδιά που έχουν τεθεί σε καραντίναή που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας.

Η υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-14.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στο τηλέφωνο 694 55 21 344 ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail: psychiatry.pgni@gmail.com, ενώ τα επείγοντα αιτήματα θα απαντώνται άμεσα.

Οι συνεντεύξεις θα γίνονται τηλεφωνικά ή με τηλεδιάσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου