Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ποιος θα σωσει την χωρα απο τους χαβαλεδες της αντιπολιτευσης και της κυβερνησης???Είναι δυνατόν; Ο Πολάκης κάνει φαγοπότι με την παρέα του μετά από 2 χειρουργεία και το διαφημίζει!





Τη στιγμή που η χώρα διανύει το 2ο πανεθνικό lockdown και οι πολίτες έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους μόνο για τα αναγκαία, τη στιγμή που χιλιάδες συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να 

" ΛΑΓΟΣ " Νήματα - Μαλλιά - Κλωστές -ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 24-26 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΗΛ : & ΦΑΞ 26510 23612


επισκεφθούν τους γονείς και τις οικογένειές του, ο Παύλος Πολάκης ...κάνει τσιμπούσι με τους φίλους του και το διαφημίζει!
Με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμία αιδώ, δημοσιεύει φωτογραφίες από τραπέζι στα Χανιά με τους φίλους του και υποστηρίζει ότι οι παρέες θα γράψουν ιστορία στην καραντίνα.

Εκτός από το σοβαρό ερώτημα για το αν ο περιορισμός των μετακινήσεων ισχύει εξίσου για τους βουλευτές και τους κολλητούς τους, απορίας άξιον είναι και το γεγονός ότι ο χειρούργος κ. Πολάκης έρχεται σε επαφή με τους ασθενείς του και στη συνέχεια συναντιέται με τους φίλους του χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.


«Εμείς θα το γλεντίζομε»

«Σήμερα στα Χανια μετά από δύο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας .
«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει» Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!» έγραψε στον λογαριασμό του και κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους φανατικούς υποστηρικτές του.



Υπενθυμίζεται ότι ο τραγέλαφος του κ. Πολάκη έρχεται να δώσει ρεσιτάλ τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ζητά εθνικό σχέδιο για την πανδημία… Τι γνώμη έχει άραγε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ηχηρό άδειασμα του γλετζέ Πολάκη;




.nesbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου