Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ-O ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΒΙΑΣΤΩΝ, Τσόκλης θεωρεί τον εαυτόν του Πικάσο: «Το μωρό το θεωρούμε άξιο να ζήσει, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο - Θα έσωζα τον γέροντα»



[ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ...ΜΠΙΠ.... ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ;]


«Σκοτώνεις τον Πικάσο για να ζήσει η κυρά Μαρία, ακόμη και αν ο ένας είναι 84 χρονών και η άλλη 17;» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ...εικαστικός
Αίσθηση, ακόμα και σοκ θα μπορούσε να πει κανείς, προκαλούν τα λεγόμενα του γνωστού εικαστικού Κώστα Τσόκλη, ο οποίος

εμφανίστηκε στην ΕΡΤ, στην εκπομπή της Λένας Αρώνη «Art Week».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς νιώθει με την πανδημία του κορωνοϊού, ο Κώστας Τσόκλης είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ένα είδος απογοήτευσης και θυμού για το πώς φέρθηκε η κοινωνία σε διαφορετικές ηλικίες. Δηλαδή, ένα μωρό παιδί το θεωρούμε άξιο για να ζήσει, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο ή είναι άνθρωπος που έχει μια αξία. Έναν γέρο ξέρουμε τι ψάρια έπιασε στη ζωή του. Εγώ, αν ήταν να σώσω έναν άνθρωπο στην ηλικία μου, που ζει ακόμα και δεν τα 'χει χάσει, παρά ένα παιδί που δεν ξέρω τι θα γίνει, θα 'σωζα τον γέροντα, γιατί να το ρισκάρω, ο γέρος είναι μια πραγματική αξία…».

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τον Πικάσο και την… κυρά Μαρία, διερωτώμενος: «Σκοτώνεις τον 



Πριν από μερικά χρόνια, σημειωτέον, ο Κώστας Τσόκλης είχε και πάλι προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, με τις δηλώσεις του περί παιδόφιλών και βιαστών.

fonaklas



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου