Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Τζάμπα ήττα, δυο φάσεις - δυο γκολ ο Ο.Φ.Η.



Ioannina Arena
Δεν τα κατάφερε ο Π.Α.Σ. στο Ηράκλειο και ηττήθηκε από τον Ο.Φ.Η. με σκορ 2-1!
Οι Κρητικοί πήραν τη νίκη, με δυο φάσεις στην ουσία, οι οποίες έγιναν γκολ, η μια με πέναλτι. 



Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στη συνέχεια ο Π.Α.Σ. πίεσε και τελικά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Πιεστικός ήταν και με το ξεκίνημα τη επανάληψης, αλλά οι γηπεδούχοι έκαν το 2-1 από την άσπρη βούλα κόντρα στη ροή του ματς. Από εκεί και μετά ο "Άγιαξ' δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έφυγε με άδεια χέρια από το νησί της Κρήτης.


Στα πρώτα λεπτά του ματς δεν υπήρχε αξιόλογη φάση για κάποια πό τις δυο ομάδες, αλλά στο 20' οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία πετυχαίνουν το 1-0. Γυριστό σουτ του Σαρδινέρο προ του Παντελάκη, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα στρώθηκε στον Στάρτζεον, ο Σάλιακας άργησε να πάρει θέση και από τη μικρή περιοχή πλασέ στην κενή εστία και 1-0. Στο 28΄ ο ΟΦΗ έχει καλή ευκαιρία μετά απο ατομική ενέγεια και σουτ του Νέιρα, αλλά μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης. Στο επόμενο λεπτό ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό, αλλά είναι σε θέση οφσάιντ. Στο 32΄ ξανά απειλεί ο ΠΑΣ, ουτ του Ελευθεριάδη μετά από κόρνερ του Σάλιακα, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 44΄ μια ακόμη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, κάθετη πάσα του Κάστρο, τρομερό σουτ του Λέο, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως, έρχεται η ισοφάριση από τον Ελευθεριάδη. Ο Ντομίνγκεζ ε΄βγαλε ωραί κάθετη πάσα στον Ελευθεριάδη και ο δεύτερο με φοβερό διαγώνιο σουτ έανε το 1-1. Αρχικά σηκώθηκε η σημαία για οφσάιντ, αλλά με τη χρήση VAR το γκολ μέτρησε.


Ο ΠΑΣ ξεκινάει δυνατά στην επανάληψη και στο 49΄ δυνατό συρτο σουτ του Σάλιακα, λίγο άουτ η μπάλα. Οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του ματς πευχαίνουν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα. Στο 65΄ ο Κάργας ανατρέπει εντος περιοχής τον Νέιρα και ο ίδιος ευστοχεί στο πέναλτι για το 2-1. Στο 83΄σουτ του Οικονομόπουλου έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Γιαννούλης, Διαμαντής, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 75΄), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (Σακόρ 36΄), Νέϊρα, Γρίβας (Γιάννου 75΄), Σάρτζεον (Βούρος 84΄), Σαρδινέρο

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (Οικονομόπουλος 59΄), Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης (Δούμτσης 76΄), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λέο (Καρτάλης 64΄).


Ioannina Arena



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου