Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ζητούν σημαίες της "Ανεξάρτητης Θράκης" στα τζαμιά - Θα ακολουθήσει Αυστρία & Γαλλία η Αθήνα;Τη σημαία της "Ανεξάρτητης Θράκης" στα τζαμιά ζητούν οι γνωστοί Έλληνες πολίτες που δικαίως υποπτευόμαστε πως βρίσκονται σε άρτια συνεργασία με το 
τουρκικό προξενείο και τους υπαλλήλους της MIT που το στελεχώνουν.
Τη στιγμή που Γαλλία και Αυστρία κλείνουν...τα τζαμιά μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τη ρητορική μίσους της Άγκυρας, η Αθήνα συνεχίζει να επιτρέπει διεκδικήσεις επί ελληνικών εδαφών χωρίς απολύτως καμία ποινή για τους υπεύθυνους.

Ο γνωστός ανθέλληνας Φερούχ Οζκάν γράφει στο FB τα εξής:

"Αν στα τζάμια μας στην Ελλάδα υπάρχει ελληνική σημαία τότε αποτελεί ιστορική ευθύνη δίπλα να αναρτηθεί η σημαία της δυτικής Θράκης. Αν στις εκκλησίες κυματίζει η κίτρινη σημαία τότε στα τζάμια μπορεί να κυματίζει και η σημαία μας. Για αυτό για την ηθική στήριξη των Τούρκων της δυτικής Θράκης θα είναι αρκετή μία απόφαση από τη συμβουλευτική επιτροπή της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και μία γραπτή απόφαση από τους εκλεγμένους μουφτήδες μας".

Ας δούμε λοιπόν κάποιους από τους συντοπίτες μας που έκαναν like στην ανθελληνική αυτή ανάρτηση του Φερρούχ, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr:

Χουσείν Νουρί από Φιλλύρα Ροδόπης, μένει στο Μπέμπλιγκεν της Γερμανίας

https://www.facebook.com/hussein.nuri.5

Κενάν Χασάν-Κατάγεται από Ροδόπη και μένει Βερολίνο

https://www.facebook.com/kenan.hasan.73

Χουσείν Χουσείν από Θράκη

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014938188722

Μουμίν Τσαβούς Μεστάν από Σάτρες Ξάνθης. Διακρίνουμε πως υπήρξε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

https://www.facebook.com/mumin.cavusmestan.5

Χασάν Χατίπ. Αναφέρει πως εργάστηκε στον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Ολλανδίας. Στις αναρτήσεις του διακρίνεται η ιδιαίτερη αγάπη για τον Ερντογάν…

https://www.facebook.com/hasan.hatip.37

Αχμέτ Αλτιπαρμάκ από Δαρμένη Ροδόπης.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004940231812
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου