Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Τεχνική κατάρτιση και πιστοποίηση όλων των τεχνικών κλάδων, ζητά η Μαρία Κεφάλα


Ως αναγκαία θεσμική διαδικασία αναδεικνύει την πιστοποίηση των τεχνιτών κάθε κλάδου, μέσω θεωρητικής και τεχνικής κατάρτισης, η Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία-

Οι Βλάχοι- ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΣ 3 45221 Ιωάννινα -http://oivlaxoi.blogspot.com τηλ 2651 070021Αλεξάνδρα Κεφάλα. Με σχετική παρέμβασή της προς τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δία Βίου Μάθησης κ.Βούτσινο η Βουλευτής Ιωαννίνων ζητά και τα μη αδειοδοτούμενα επαγγέλματα όπως για παράδειγμα τεχνικός υαλοπινάκων, τεχνίτης κουφωμάτων κ.λ.π να τύχουν πιστοποίησης όπως συμβαίνει με τους περισσότερους κλάδους και να μην αποτελεί μοναδικό κριτήριο η εμπειρία.

Με την πιστοποίηση όλων των κλάδων τεχνιτών, επαγγέλματα που σήμερα διέπονται από ένα ασταθές πλαίσιο θα επανεκκινήσουν την αγορά και ταυτόχρονα την Ελληνική οικονομία.

Η Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά ότι ο κ. Βούτσινος θα μεριμνήσει ώστε όλα τα μη αδειοδοτούμενα τεχνικά επαγγέλματα να πιστοποιηθούν και να διέπονται από τις ίδιες αρχές, για την αρτιότερη λειτουργία της συγκεκριμένης επαγγελματικής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου