Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Δήλωση της βουλευτού Μαρίας - Αλεξάνδρας Κεφαλά για την επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα


Ο εκφραστής του ψεύδους και μηδενιστής των πάντων κος Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και μίλησε για προσλήψεις όταν επί διακυβέρνησής του ήταν είδος προς αναζήτηση.
ΠΡΌΤΥΠΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΏΝ . ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ ΕΠΕ Ιωάννινα 28ης Οκτωβρίου 9 ( Στοά Ορφέα ) Τηλ: 26510 40009 fax : 2651040069 Κιν : 6973999980/6973999984 email:prosika@otenet.gr - prosika.gr

Για ακόμη μια φορά βέβαια άλλα άκουσε και άλλα είπε, εκτός αν δεν κατάλαβε ότι έγιναν μόνιμες προσλήψεις γιατρών ειδικά για το τμήμα επειγόντων περιστατικών και έπεται και συνέχεια.

Ξεχνάει προφανώς όταν μιλάει για δημόσια υγεία στα χέρια ποιών την είχε εμπιστευτεί όντας Πρωθυπουργός της χώρας.

Η κυβέρνηση, κύριε Τσίπρα, δεν αυτοαποθεώνεται αλλά οι αριθμοί και τα στοιχεία την καθιστούν σοβαρό διαχειριστή κρίσεων και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό.

Οι γενικόλογες άλλωστε αναφορές σας τόσο για την υγεία όσο και για την παιδεία και τα αόριστα ευχολόγια που εκτοξεύσατε επιβεβαιώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την υπεύθυνη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ διαχρονικά.

Η κυβέρνηση, οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό παλεύουμε με τον κορονοϊό για την υγεία των πολιτών.

Αγωνιζόμαστε για την ανόρθωση της οικονομίας και αγνοούμε την μικροπολιτική και το λαϊκισμό.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα η επιστήμη θα απαντήσει με την εξεύρεση εμβολίων και η χώρα μας παρά τις τόσες δυσκολίες θα ανακάμψει πολύ γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου