Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΑΕΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0



Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

Στο 5' ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε γρήγορα στην κόντρα, με τον Περέα να φεύγει απέναντι από τον Τσιντώτα, τον σταμάτησε ο κίπερ της ΑΕΚ.

Ο Περέα στο 14' ξέφυγε από τον Βράνιες και μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα προς τον Λιάσο, αλλά ο Ρότα τον μπλόκαρε και απομάκρυνε σε κόρνερ, το οποίο στη συνέχεια πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 27' έπεσε στον αγωνιστικό χώρο σε μαρκάρισμα του Ποζνάνσκι μέσα στην περιοχή με την Ένωση να ζητάει πέναλτι. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά συνεχίζει κανονικά.

Ο Τσούμπερ στο 32' έστρωσε με το σώμα στον Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή, ο Ιρανός επιθετικός εξαπέλυσε ένα σουτ, αλλά η μπάλα δεν πήρε τα φάλτσα που ήθελε και κατέληξε άουτ.

Στο 50' ο Ανσαριφάρντ έκανε όμορφη ενέργεια και μοίρασε στον Τσούμπερ μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Λοντίγκιν, αλλά ήταν εκτεθειμένος.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 61' προσπάθησε να βρει χώρο και να κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή. Μόλις το έκανε η μπάλα κόπηκε από τον Παντελάκη, ο οποίος ζαλίστηκε από το χτύπημα και έμεινε για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά συνεχίζει κανονικά.

Ο Ρότα στο 69' έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μάνταλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ΑΕΚ.

Στο 88' ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρίζος δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, αντίθετα την έστρωσε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0.

ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Ρότα (Μισλέν 90΄), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Γκαρσία (Τάνκοβιτς 90΄), Τσούμπερ (Μάνταλος 67΄), Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι (Γιάννης Ρίζος 66΄), Παντελάκης, Καραχάλιος (Λώλης 81΄), Στάνκο, Οικονομόπουλος (Mπρένερ 81΄), Λιάσος (Μορέιρα 81΄), Ντομίνγκεζ (Μίνα 90΄), Περέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου