Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Zero Hedge : FEMA: Σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης, διατηρήστε κοινωνικές αποστάσεις και φορέστε μάσκα




Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μια μακρά ιστορία διασκεδαστικών και ενδιαφέρουσων συμβουλών όταν πρόκειται για επικείμενο θάνατο…

Τώρα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, ή FEMA, εξέδωσε επικαιροποιημένες οδηγίες στον ιστότοπο ευαισθητοποίησης του κοινού για την ετοιμότητα “Πυρηνική Έκρηξη”, οι οποίες περιλαμβάνουν συμβουλές για την αποφυγή του Covid!



“Μια πυρηνική έκρηξη μπορεί να συμβεί με ή χωρίς προειδοποίηση λίγων λεπτών”, αναφέρει η σελίδα, η οποία ενημερώθηκε την Παρασκευή. “Το νέφος είναι πιο επικίνδυνο τις πρώτες ώρες μετά την έκρηξη, όταν εκπέμπει τα υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας. Χρειάζεται χρόνος για να φτάσει το νέφος πίσω στο επίπεδο του εδάφους, συχνά περισσότερο από 15 λεπτά για περιοχές εκτός των άμεσων ζωνών ζημιών από την έκρηξη.

Η FEMA συνιστά τα ακόλουθα μέτρα για την αποφυγή “σημαντικής έκθεσης σε ακτινοβολία”, τα οποία περιλαμβάνουν: “Προσπαθήστε να διατηρείτε απόσταση τουλάχιστον έξι μέτρων μεταξύ του εαυτού σας και ατόμων που δεν ανήκουν στο νοικοκυριό σας” και “Εάν είναι δυνατόν, φορέστε μάσκα εάν βρίσκεστε σε καταφύγιο με άτομα που δεν ανήκουν στο νοικοκυριό σας”.

Επιπλέον, “Εάν αντιμετωπίζετε επείγον ιατρικό περιστατικό, καλέστε το 9-1-1 και ενημερώστε τον τηλεφωνητή εάν έχετε ή νομίζετε ότι μπορεί να έχετε Covid-19. Αν μπορείτε, φορέστε μια μάσκα πριν φτάσει η βοήθεια”.

“Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ήδη φόβο και αγωνία σχετικά με τον κορονοϊό 2019 (COVID-19). Η απειλή της πυρηνικής έκρηξης μπορεί να προσθέσει επιπλέον άγχος”.

Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τις πυρηνικές εκρήξεις περιλαμβάνουν:

Μπορεί να προκαλέσει προσωρινή τύφλωση για λιγότερο από ένα λεπτό.

Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ μπορεί να προκαλέσει θάνατο, τραυματισμούς και ζημιές σε κατασκευές αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την έκρηξη.

Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα κύτταρα του σώματος. Μεγάλη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ασθένεια από ακτινοβολία.

Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ μπορεί να προκαλέσει θάνατο, εγκαύματα και ζημιές σε κατασκευές σε απόσταση πολλών μιλίων από την έκρηξη.

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ (ΗΜΠ) μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον ηλεκτρικό εξοπλισμό και τα ηλεκτρονικά συστήματα σε απόσταση αρκετών μιλίων από την έκρηξη και να προκαλέσει προσωρινές διαταραχές σε μεγαλύτερη απόσταση.

FALLOUT είναι ραδιενεργό, ορατό χώμα και συντρίμμια που πέφτουν βροχή από αρκετά μίλια ψηλά και μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια σε όσους βρίσκονται έξω.

Η FEMA λέει επίσης ότι έχετε 10 λεπτά μετά το πέρασμα του κρουστικού κύματος για να βρείτε την “πλησιέστερη, καλύτερη θέση καταφυγής” αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο όταν εκραγεί μια πυρηνική βόμβα, καθώς τα επίπεδα ραδιενέργειας είναι τα υψηλότερα αμέσως μετά την άφιξη του fallout.

Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, θυμηθείτε να φοράτε τη μάσκα σας και να εξασκηθείτε στην κοινωνική αποστασιοποίηση, ενώ ελπίζετε να αποφύγετε έναν οδυνηρό καρκινικό θάνατο.

zerohedge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου