Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προς παράδοση άνευ όρων το Κίεβο - Ετοιμάζουν να φυγαδέψουν τον Β.Ζελένσκ



Όπως όλα φαίνεται θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία να λήγει σήμερα, καθώς ο ρωσικός Στρατός βρίσκεται μια «ανάσα» από το Κίεβο και είναι θέμα ωρών να καταληφθεί.

Την ίδια ώρα ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μιχαήλ Ποντόλιακ, ανακοινώνει ότι το Κίεβο είναι έτοιμο να παραδοθεί και το μόνο που ζητά είναι να παρασχεθούν εγγυήσεις ασφαλείας.

Τι εννοεί με το εγγυήσεις ασφαλείας; «Η Ρωσία θέλει να σκοτώσει τον Β.Ζελένσκι», είπε ο ίδιος, κάτι που σημαίνει ότι αυτό που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή το Κίεβο είναι η ασφάλεια του Ουκρανού προέδρου και των συνεργατών του.

«Το Κίεβο είναι έτοιμο για συνομιλίες με τη Ρωσία όσον αφορά ένα ουδέτερο καθεστώς, δεδομένου ότι θα παρασχεθούν εγγυήσεις ασφαλείας», δήλωσε ο Μιχαήλ Ποντόλιακ,

«Η Ουκρανία πάντα έφευγε και αφήνει τώρα ένα περιθώριο για διαπραγματεύσεις. Ακόμα και τώρα, όταν η Ρωσία έχει ξεκινήσει μια πλήρους κλίμακας εισβολή. Αυτός ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει. Αυτές οι εχθροπραξίες πρέπει να σταματήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ποντόλιακ, σύμφωνα με το πρακτορείο UNIAN news του Κιέβου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανέφερε ότι ο διάλογος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για τον τερματισμό των εχθροπραξιών θα ξεκινήσει αργά ή γρήγορα.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου