Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Μόνο αλήθειες από τον Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θα είχε ενεργήσει έτσι, αν ήμουν εγώ πρόεδρος των ΗΠΑ»!



«Ο Πούτιν αποκτά ό,τι ήθελε πάντα και πλουτίζει όλο και περισσότερο, χάρη στην ανάπτυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου...»

O… έκπτωτος από τις δημοφιλείς πλατφόρμες των social media Ντόναλντ Τραμπ κατακεραύνωσε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν για τη διαχείριση της κρίσης στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας πως, αν ήταν εκείνος στην εξουσία, θα τα είχε βρει με τον Πούτιν!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, κομπάζοντας για την… εγγύτητά του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, διαβεβαίωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος δεν θα είχε ενεργήσει «ποτέ» κατ’ αυτόν τον τρόπο, υπό τη διοίκησή του. «Εάν είχε γίνει σωστή διαχείριση, δεν θα υπήρχε απολύτως κανένας λόγος να συμβεί η κατάσταση που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία», σημειώνει ο Τραμπ σε σημερινό δελτίο τύπου.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά»

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Βλαντίμιρ Πούτιν και δεν θα είχε κάνει ποτέ, υπό τη διοίκηση Τραμπ, αυτό που κάνει τώρα. Σε καμία περίπτωση», τόνισε, στον απόηχο της διαταγής του Ρώσου προέδρου να αναπτύξει στρατεύματα σε δύο αυτονομιστικές ζώνες της Ουκρανίας. Η αλήθεια είναι πως οι… ύποπτα «στενές» σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν είχαν βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων εκ μέρους της αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος, που φλερτάρει με το ενδεχόμενο μιας νέας υποψηφιότητας για τον Λευκό Οίκο, χαρακτήρισε, επίσης, «ασήμαντες» τις κυρώσεις που έχει υιοθετήσει μέχρι στιγμής η διοίκηση Μπάιντεν. «Είναι αμελητέες σε σύγκριση με την κατάληψη μιας χώρας και στρατηγικών εδαφών», σημείωσε ο Τραμπ. «Όχι μονάχα ο Πούτιν αποκτά ό,τι ήθελε πάντα, όμως πλουτίζει όλο και περισσότερο, χάρη στην ανάπτυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου», συμπλήρωσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου