Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Κατουρηθηκε απο τον φοβο του ο ΠΟΥΤΙΝ μολις του ειπαν οτι τον απειλησε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μ.Βαρβιτσιώτης.Γελια μεχρι δακρυων σε ολο τον πλανητηΕπίθεση στη Ρωσία και απ'ευθείας απειλές έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, σήμερα στις Βρυξέλλες και απείλησε την Ρωσία και τον Β.Πούτιν λέγοντας.. ότι «θα εξετάσουμε τον προσφορότερο τρόπο μέσα από τον οποίο θα καταδικαστεί αυτή η συμπεριφορά» και «δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο σε οποιονδήποτε άλλο σκέφτεται να μιμηθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, να το πράξει στο μέλλον».Ολόκληρη η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού ΥΠΕΞ έχει ως εξής:

«Συνεδριάζουμε σήμερα υπό το βάρος της κατάφωρης παραβίασης του Διεθνούς Δικαίου από την πλευρά της Ρωσίας με την αναγνώριση των αποσχιστικών εδαφών της Ουκρανίας. Η Ελλάδα είναι ταγμένη στην υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου και στην εδαφική ακεραιότητα όλων των κρατών μελών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (σ.σ.: Γιατί τότε η κυβέρνησή του δεν καταδίκασε ρητά την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από την Σερβία και την ανακήρυξή του «Κοσόβου» ως ανεξάρτητου κράτους; Γιατί έπαψε να αναγνωρίζει την κυβέρνηση Άσαντ στην Συρία και να επικροτεί το... ISIS;).

Για αυτό και θα λειτουργήσουμε συλλογικά μαζί με τους εταίρους μας στο να δούμε τον προσφορότερο τρόπο μέσα από τον οποίο θα καταδικαστεί αυτή η συμπεριφορά και βέβαια δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο σε οποιονδήποτε άλλο σκέφτεται να μιμηθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, να το πράξει το μέλλον.

Για αυτό και η σημερινή μας συνεδρίαση, προετοιμάζοντας το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του τέλος του Μαρτίου, ουσιαστικά θα αναλωθεί σε αυτό το θέμα παράλληλα με την επεξεργασία όλης της υπόλοιπης ατζέντας που θα καταστήσει το κοινό μας σπίτι, την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα πιο ισχυρή».

Για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, την Συρία και το Ιράκ, την κατοχή του 38% της Κύπρου και την ανακήρυξη του τουκοκυπριακού ψευδοκράτους θα πει τίποτα στην ΕΕ; Ή αυτά είναι «ντεμοντέ»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου